Onze letselschade advocaat in Sint Pancras helpt u graag!
Heeft u letsel opgelopen en wilt u uw letselschade verhalen?

Letselschade advocaat Sint Pancras

U staat stil voor het stoplicht als iemand u van achteren aanrijdt. Op het werk is een machine defect met als gevolg dat u letsel lijdt. Of u bent gebeten door de hond van de buren. Bij al deze gebeurtenissen kunt u letsel oplopen. De schade die hieruit voortvloeit wordt letselschade genoemd. Bij letselschade claimen kunt u gebruik maken van een gratis letselschade advocaat. Voor een letselschade advocaat in Sint Pancras kunt u bij ons terecht.

Gratis rechtsbijstand letselschade advocaat Sint Pancras

Wij verhalen uw letselschade altijd volledig kosteloos. De rechtsbijstandskosten verhalen wij rechtstreeks op de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade na een kop-staartbotsing, arbeidsongeval of hondenbeet? Neem dan contact met ons op voor een schadevergoeding van uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Een van onze letselschade advocaten neemt dan direct contact met u op. Klik hier voor ons team!

 

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Sint Pancras?

Voor een letselschade advocaat in Sint Pancras hoeft u niet ver te reizen. Uw letselschade advocaat vindt u namelijk in Alkmaar en Hoorn. U hoeft echter niet naar ons te komen, een van onze letselschade advocaat in Alkmaar of Hoorn komt gewoon bij u thuis. Wij bieden u altijd een gratis letselschade advies aan. Wilt u dat wij u helpen een schadevergoeding te verkrijgen voor uw letselschade? Dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Uw letselschade advocaat in Hoorn of Alkmaar maakt eerst een aansprakelijkheidsbrief op. Vaak kan deze rechtstreeks naar de letselschade verzekeraar verzonden worden. Is er een erkenning van de aansprakelijkheid, dan regelt uw letselschade specialist direct een voorschot op de letselschade. Ook bepalen wij voor u welke letselschade bedragen er onder de schadevergoeding vallen.

Hoogte letselschade bedragen

De hoogte van de letselschade bedragen hangt af van een aantal factoren. Voorbeelden zijn de aard van het letsel, maar met name ook de ernst van het letsel. Met name bij ernstig letsel is er sprake van veel medische kosten en loopt de letselschade ook langer door. Dit verhoogt de letselschade bedragen.

Bij de letselschade bedragen wordt een onderscheid gemaakt tussen letselschade bedragen die in geld te waarderen zijn en smartengeld. Voorbeelden van materiële schade bedragen zijn inkomensschade, medische kosten, reiskosten en kosten voor hulp in het huishouden. Daarnaast is er recht op een smartengeld vergoeding. Dit is een vergoeding voor pijn, angst, verdriet en ander leed waaronder psychische klachten. Bijvoorbeeld omdat de angstklachten aanhouden of dat er sprake is van niet kunnen slapen na het ongeluk.

Lijdt u letselschade en wilt u deze claimen op de aansprakelijke persoon of diens letselschade verzekeraar? Neem voor contact met een letselschade advocaat in Sint Pancras contact op met:

 • Uw letselschade advocaat in Alkmaar, mr. Friso W. Brugman
 • Uw letselschade advocaat in Hoorn, mr. Gertjan Pranger

Ons hele team stelt zich graag aan u voor!

Letselschade berekenen

Letselschade berekenen is ingewikkeld. Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij echter onze eigen specialisten op dit gebied. Zo berekenen wij inkomensschade door middel van inkomensgegevens van vóór en na het ongeluk. Voor andere schadeposten worden richtlijnen gehanteerd. Deze vinden wij op de website van de Letselschade Raad. De bekendste richtlijnen van de Letselschade Raad zijn:

 • richtlijn letselschade raad huishoudelijke hulp
 • richtlijn studievertraging
 • kilometervergoeding richtlijn 2022

Klik op de link voor meer informatie over de richtlijnen van de Letselschade Raad.

Aanrijding van achteren, wie is schuldig?

Het is een van de meest voorkomende auto ongelukken, een aanrijding van achteren. Maar wie is er schuldig bij een aanrijding van achteren? Uit artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens kan worden afgeleid dat dit bij een kop-staart botsing altijd het achterste voertuig is. Dit is slechts anders bij afsnijden of zonder reden plotseling remmen door een voorganger.

Lastiger is het bij een kettingbotsing. Er zijn dan namelijk 2 autobestuurders die schuldig zijn voor de aanrijding. Ten eerste de bestuurder die achterop is gereden. Daarnaast is het achterste voertuig aansprakelijk bij een kettingbotsing. Wij stellen daarom beide partijen voor u aansprakelijk.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar