Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Sint Pancras

Heeft u een letselschade advocaat in Sint Pancras nodig voor het verhalen van uw letselschade? Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw letselschade in Sint Pancras. Al onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging voor letselschade advocaten.

Neemt u contact met ons op via 0800 278 46 26 (gratis), Dit kan iedere dag van de week, ook in het weekend en avond. Wij zijn iedere dat bereikbaar van 8.15 tot 21.30 uur.

Letselschade advocaat Sint Pancras

Bij een ongeval kunt u in Sint Pancras gewond raken. De schade die u hierdoor lijdt is letselschade. Is een ander voor het ontstaan van het ongeval verantwoordelijk? Dan dient deze persoon of diens verzekeraar uw letselschade in Sint Pancras te vergoeden.

Het verhalen van letselschade is het werk van specialisten. Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u deze letselschade specialist. Ons kantoor heeft afspraaklocaties op meerdere plaatsen in Noord- Holland. Onder andere in Alkmaar en Hoorn.

Brugman Letselshade Advocaten verhaalt al uw schade. Hier leest u welke schadeposten wij voor u kunnen verhalen.

Valkuilen bij verhalen letselschade

Bij het verhalen van letselschade dient u goed op te letten. Zo zijn er verjaringstermijn voor het verhalen van letselschade. De algemene termijn is 5 jaar nadat u bekend bent met de schade en de veroorzaker. Maar let op, er zijn ook kortere verjaringstermijnen.

Verzekeraars willen nogal eens proberen zo snel mogelijk tot een regeling van uw schade te komen. Dit kan gevaarlijk zijn. Soms blijkt namelijk dat u ook in de toekomst nog schade kunt lijden. Bijvoorbeeld omdat u van een breuk nog jaren later last kunt krijgen.

Om er zeker van te zijn dat u letselschade tijdig en volledig verhaald wordt, kunt u het beste een letselschade advocaat in Sint Pancras in de arm nemen. Er zijn echter ook letselschadebureau’s in de buurt van Sint Pancras actief. Deze hebben echter niet de expertise van een letselschade advocaat. Neemt u hier dus geen genoegen meer.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Lijdt u in Sint Pancras en omgeving letselschade door een ongeval of medische fout? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of mail ons voor al uw vragen of het maken van een afspraak op een van onze locaties (Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Wognum). Kunt u niet naar ons toekomen? Geen probleem. Uw letselschade advocaat Sint Pancras komt ook graag bij u thuis.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar