Bent u in Spijkenisse op zoek naar een deskundige letselschade advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Spijkenisse

Letselschade

Er is u een ongeval overkomen en als gevolg hiervan heeft u medische klachten. De schade die u dientengevolge lijdt noemen wij letselschade. Indien u uw letselschade in Spijkenisse wilt verhalen, dan is het van belang dat u op een aantal zaken let. Want in de praktijk lopen slachtoffers van letselschade veel schadevergoeding mis. Bijvoorbeeld omdat de letselschadeclaim te laat wordt ingediend. Of omdat toekomstige schade niet wordt verhaalt. Deze problemen voorkomt u door een ervaren en erkende letselschade advocaat in de arm te namen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen onze letselschade advocaat u in Spijkenisse met het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij kosteloos voor u. Want zowel uw letselschade als de kosten voor het verhalen hiervan worden betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Bent u bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval gewond geraakt? Uw letselschade advocaat Spijkenisse helpt u graag. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor vragen en het verhalen van uw letselschade.

Verhalen letselschade Spijkenisse

Na een ongeval in Spijkenisse maakt u kosten, bijvoorbeeld omdat u het eigen risico van uw zorgverzekering moet betalen. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u arbeidsongeschikt bent door het ongeval. Dit kan kortdurend, maar ook voor langere tijd zo zijn. U lijdt dan schade in Spijkenisse welke wij verlies aan verdienvermogen noemen. U heeft dan minder te besteden als voor het ongeval.

Naast uw eigen risico en verlies aan verdienvermogen zijn er vele soorten schadeposten. De meest voorkomende zijn:

 • Eigen bijdragen voor medische behandelingen en hulpmiddelen
 • Economische kwetsbaarheid omdat u met het letsel minder snel aan het werk komt
 • Studievertraging
 • Aanpassingen in de woning
 • Reiskosten
 • Kosten voor verzorging en verpleging
 • Kosten die u in het ziekenhuis maakt
 • Zelfwerkzaamheid, kosten voor het laten doen van klussen in en om het huis en de tuin
 • Smartengeld

Uw letselschade advocaat Spijkenisse brengt samen met u in kaart welke schadeposten er op u van toepassing zijn en verhaalt deze letselschade op de aansprakelijke partij. Daarbij kijken wij niet alleen naar de geleden schade, maar (juist) ook naar letselschade die u in het verleden nog kunt lijden. Zo weet u zeker dat al uw letselschade volledig verhaald wordt.

Letselschade AdvocatenBrugman Letselschade Advocaten

Voor het verhalen van uw letselschade adviseren wij u een letselschade advocaat in de arm te nemen. In de omgeving van Spijkenisse zijn ook letselschadebureau’s actief. Deze bezitten echter vaak niet de deskundigheid om u goed bij te kunnen staan. Er werken geen advocaten en zij hoeven niet aan de zware eisen te voldoen waar de advocaten van Brugman Letselschade Advocaten aan voldoen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat en niet door een jurist. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is ook aangesloten bij de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een deskundige en ervaren partij te maken heeft.

Brugman Letselschade Advocaten werkt onder andere in Spijkenisse, Rotterdam, Dordrecht en Schiedam. Het grote voordeel is dat wij gewoon bij u thuis komen; u hoeft dus niet naar ons kantoor te komen.

Contact met uw letselschade advocaat Spijkenisse

Wilt u uw letselschade na een ongeval verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Uw letselschade advocaat Spijkenisse informeert u graag over de mogelijkheden en verhaalt indien gewenst kosteloos uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar