Zoekt u een letselschade advocaat in Zeist voor het verhalen van schade?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Zeist

Brugman Letselschade Advocaten News

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval in het verkeer, een arbeidsongeval of een hondenbeet? Meestal is het inschakelen van een LSA-advocaat voor u dan kosteloos. Onze letselschade advocaten in Zeist gaan voor u de strijd aan met letselschade verzekeraars en andere aansprakelijke partijen om uw recht te halen.

Lijdt u in Zeist letselschade na een ongeluk? Neemt gerust contact met onze letselschadespecialisten op voor een vrijblijvend letselschade advies bij u in Zeist of op ons kantoor. Wij helpen u graag!

Wat doet een letselschade advocaat

Als u een aanrijding of een arbeidsongeval is overkomen, dan komt er veel op u af. U heeft pijnklachten, staat onder medische behandeling en maakt ook nog eens kosten. Bent u arbeidsongeschikt door een ongeval? Dan lijdt u ook nog eens inkomensschade. Uw letselschade advocaat neemt het claimen van kosten en schade voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel.

Een letselschade advocaat in Zeist van Brugman Letselschade Advocaten doet het volgende voor u:

 1. De aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling sturen
 2. Een voorschot voor u regelen
 3. Uw letselschade inventariseren
 4. De schadeposten vaststellen
 5. Onderhandelen met de verzekeraar
 6. Een maximale schadevergoeding verhalen

Woont u in de regio Zeist en wilt u uw letselschade berekenen en claimen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Schade claimen in Zeist; wat wordt vergoed?

Alle schade die u door een verkeersongeval lijdt dient vergoed te worden door de tegenpartij. Dit is vaak een letselschadeverzekeraar. Daarbij gaat om kosten, schade en smartengeld. Dit zijn de 10 belangrijkste schadeposten bij letselschade:

 1. Inkomensschade
 2. Reiskosten
 3. Mantelzorg
 4. Kinderopvang
 5. Kosten voor hulp in het huishouden
 6. Reparatiekosten en vervangingskosten
 7. Verzorgingskosten en verpleegkosten
 8. Medische kosten
 9. verbouwingskosten
 10. Smartengeld.

Wat is smartengeld

Stel u bent betrokken bij een ongeval tussen een auto en een fiets. Hierbij bent u op de fiets aangereden. U lijdt dan pijn en heeft verdriet en misschien ook verkeersangst. Pijnklachten en angstklachten na een ongeval kun je niet in geld uitdrukken. Maar u heeft wel recht op een vergoeding van deze schade! Daarom is er recht op smartengeld.

Wilt u uw smartengeld berekenen? Lijdt u schade door een aanrijding of een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Letselschade verkeersongeval Zeist

Een verkeersongeval kan voor ernstig letsel zorgen. Veel voorkomend letsel zijn beenbreuken, een tibia plateau fractuur en een whiplash. Deze letsels zorgen niet zelden voor veel schade, zoals medische kosten en arbeidsongeschiktheid.

Gelukkig krijgen verkeersslachtoffers in bijna alle gevallen een letselschade vergoeding. Uiteraard als een derde aansprakelijk is, maar ook bij een eigen verkeersfout. Zo kan er een beroep worden gedaan op een svi-verzekering, maar bij een fietsongeluk tussen een fiets en auto ontvangt de fietser ook bij eigen schuld een schadevergoeding!

Contact met uw letselschade advocaat in Zeist

Lijdt u in Zeist letselschade en wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij of de svi- verzekering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar