Is u in het centrum van Amsterdam een ongeval overkomen en lijdt u schade?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade Amsterdam-Centrum

Letselschade Amsterdam-Centrum | In Amsterdam-Centrum is het druk. Helaas leidt dit er ook toe dat er dagelijks ongevallen gebeuren en mensen gewond raken. Is u dit overkomen? Bent u als voetganger, fietser of op de scooter aangereden door bijvoorbeeld een auto of een tram? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Het verhalen van letselschade is echter niet eenvoudig. Gelukkig zijn er specialisten in het verhalen van letselschade. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Centrum vindt u deze specialisten. En wij verhalen uw letselschade ook nog eens volledig kosteloos voor u!

Woont u in Amsterdam of is u in Amsterdam-Centrum of elders in Amsterdam een ongeval overkomen? Bel of mail ons dan voor het verhalen van uw letselschade. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Onze letselschade advocaten gaan direct voor u aan de slag en komen gewoon bij u thuis om de gevolgen van het ongeval met u door te nemen.

Schadevergoeding na ongeval Amsterdam-Centrum

Het vele verkeer zorgt in Amsterdam-Centrum nogal eens voor gevaarlijke situaties. Zeker op de kruispunten maar ook bij de trambanen kan het gevaarlijk zijn. Ondanks dat u in Amsterdam-Centrum extra alert bent op het verkeer, kan een ongeval u zomaar overkomen. En helaas kunnen de gevolgen van een ongeval groot zijn. Van het maken van medische kosten tot aan arbeidsongeschiktheid! En dan is het heel belangrijk dat u de de best mogelijke rechtsbijstand krijgt. Daarvoor zijn er de advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam-Centrum.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Centrum werken alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten met meer dan 10 jaar ervaring. Alle letselschade advocaten zijn ook lid van de LSA. Dit is een vereniging waar alleen de beste letselschade advocaten lid van mogen zijn. Kiest u daarom niet voor een letselschadebureau of uw rechtsbijstandverzekering voor een schadevergoeding na een ongeval in Amsterdam- Centrum, maar voor Brugman Letselschade Advocaten.

Indien een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan heeft u recht op een volledige schadevergoeding. Dit betekent dat alle door u gemaakte kosten voor vergoeding in aanmerking komen. Bent u als gevolg van het ongeval in Amsterdam-Centrum arbeidsongeschikt geraakt? Dan verhalen wij uw inkomensschade. Maar ook de kosten voor verzorging en hulp in het huishouden verhalen onze letselschade advocaten.

Schadevergoeding en smartengeld

Naast een schadevergoeding voor medische kosten, inkomensschade en ingeschakelde hulp voor verzorging en huishouding heeft u ook recht op een schadevergoeding voor smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt. Wij spreken ook wel van verlies aan levensvreugde.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Centrum zorgt voor een volledige en maximale schadevergoeding. Zowel uw materiële letselschade als het smartengeld verhalen wij voor u. Terwijl u werkt aan uw herstel zorgen wij ervoor dat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken. Ook niet voor de toekomst, want ook de toekomstige letselschade verhalen wij voor u op de aansprakelijke partij, kosteloos!

Contact met u letselschade advocaat Amsterdam-Centrum

Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval in Amsterdam-Centrum? Onze letselschade advocaten helpen u graag. U vindt ons in Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord, Amsterdam- Oost, Amsterdam-West en Amsterdam- Zuidoost. Waar u dus ook woont in Amsterdam, u kunt bij ons terecht voor het verhalen van uw letselschade. Maar ook buiten Amsterdam kunt u een beroep op onze letselschade advocaten doen. Zo vindt u ons ook in Purmerend, Alkmaar en Wognum!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor een maximale schadevergoeding bij letsel als gevolg van een ongeval in Amsterdam-Centrum.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten 

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar