Zoekt u in Amsterdam Nieuw-West een ervaren letselschade advocaat?
Neem contact met onze specialisten op!

Letselschade Amsterdam Nieuw-West

Amsterdam Nieuw-West is een van de drukte stadsdelen van Amsterdam. Er is veel verkeer en helaas gebeuren en geregeld verkeersongelukken. Vaak slechts met blikschade of een stukke fiets, maar soms ook met letsel tot gevolg. De schade die u lijdt als gevolg van een ongeval in Amsterdam-Nieuw-West is letselschade. De persoon die u heeft aangereden is aansprakelijk voor het vergoeden van deze schade.

Het verhalen van letselschade na een ongeval in Amsterdam Nieuw-West is niet zo eenvoudig als het misschien klinkt. Want wie stel je precies aansprakelijk en wat met er in een aansprakelijkstelling staan? En waar heeft u nu eigenlijk recht op, welke schadeposten komt voor vergoeding in aanmerking?

Op bovengenoemde vragen geven de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Nieuw-West u graag een antwoord. Wij helpen u graag verder. En wist dat wij uw letselschade in Amsterdam Nieuw- West ook nog eens kosteloos voor u verhalen op de aansprakelijk partij? Belt u daarom met ons kantoor op 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Schadevergoeding Amsterdam Nieuw-West

Een veel gestelde vraag in Amsterdam Nieuw-West is welke schade vergoed moet worden door de aansprakelijke partij. Is u een verkeersongeval in Amsterdam Nieuw- West overkomen en bent u aangereden door een auto of scooter? Dan verhalen wij uw schade direct op de verzekeraar van de auto of scooter die u aanreed. Alle schade wordt daarbij vergoed, zowel de materiële schade als het smartengeld!

Bent u in Amsterdam Nieuw- West als voetganger of fietser aangereden door een auto of scooter maar heeft u zelf ook een verkeersfout gemaakt? Geen nood, ook dan heeft u recht op een schadevergoeding. Behoudens uitzonderingsgevallen heeft u als voetganger in dit geval namelijk recht op ten minste 50% van uw letselschade. Kinderen tot 14 jaar hebben zelfs altijd recht op een schadevergoeding van 100%!

Materiële schade bevat alle schade die op geld waardeerbaar is. Bijvoorbeeld als u door het ongeval in Amsterdam Nieuw- West arbeidsongeschikt bent geraakt. Wij verhalen dat het salaris dat niet is doorbetaald. Maar ook medische kosten, reiskosten, kosten voor verzorging en hulp in het huishouden zijn voorbeelden van materiële schade.

Naast immateriële schade kunt u na een ongeval in Amsterdam Nieuw-West te maken hebben met smartengeld. Dit is een vergoeding voor door geleden pijn en verdriet. Ook deze letselschade verhaalt Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Nieuw-West voor u op de aansprakelijke partij!

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Nieuw-West

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Nieuw-West is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade in Amsterdam en omstreken. Onze letselschade advocaten kennen de buurt en weten zodoende precies waar u het over heeft als u in Amsterdam Nieuw-West een ongeval heeft gehad. Daarnaast zijn al onze letselschade advocaten specialist in het verhalen van letselschade. Iedere letselschade advocaat heeft ten minste 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. Ook zijn de advocaten lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. U weet dus zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het verhalen van uw letselschade in Amsterdam Nieuw- West.

Brugman Letselschade Advocaten verhaalt voor u in Amsterdam-West kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij. Geen no-cure-no-pay en geen kleine lettertjes, wij helpen u echt gratis! Onze kosten worden namelijk voldaan door de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u uw letselschade in Amsterdam Nieuw-West laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij verhalen uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke partij!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar