Lijdt u in Amsterdam Oost letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

LETSELSCHADE AMSTERDAM-OOST

Heeft u letselschade in Amsterdam Oost? Indien u in Amsterdam-Oost woont en u is een ongeval overkomen, dan wilt u uiteraard uw schade verhalen op de aansprakelijke partij. Dit kan de persoon zijn die u in het verkeer heeft aangereden of uw werkgever bij een bedrijfsongeval. Het verhalen van letselschade is echter niet eenvoudig. Zeker in het geval dat u serieus letsel aan het ongeval heeft overgehouden. Gelukkig kunt u bij letselschade in Amsterdam-Oost een beroep doen op de expertise van onze letselschade advocaten. En wij helpen u in de regel nog kosteloos ook!

Letselschade door ongeval in Amsterdam-Oost

Een ongeval kan voor u in Amsterdam- Oost een grote impact op uw leven hebben. U heeft pijn en kunt niet werken en uw taken in het huishouden doen. Daarnaast maakt u vaak direct kosten zoals medische kosten. Zo bent u vaak uw eigen risico kwijt en maakt u kosten voor bijvoorbeeld een fysiotherapeut. Maar zeker bij ernstig letsel kan er ook sprake zijn van arbeidsongeschiktheid, al dan niet tijdelijk. U heeft dan soms minder inkomen. Met andere woorden, een ongeval kan leiden tot schade. Schade als gevolg van ongeval gerelateerd letsel noemen wij letselschade.

Indien een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan heeft u in Amsterdam- Oost recht op een schadevergoeding. Deze kan bestaan uit materiële schade zoals de hiervoor genoemde kosten en inkomensschade. U heeft echter ook recht op een vergoeding van smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Oost

Bent u in Amsterdam-Oost op zoek bent naar een specialist die u helpt bij het verhalen van uw letselschade? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren en deskundige letselschade advocaten. Onze letselschade advocaten weten precies waar u in Amsterdam- Oost recht op heeft.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Oost helpen u in bijna alle gevallen volledig kosteloos. Net als uw letselschade verhalen wij de advocaatkosten bij de aansprakelijke partij. U ontvangt dus de best mogelijke rechtsbijstand zonder dat u kosten maakt!

Wanneer kunnen wij u helpen bij het verhalen van letselschade

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Oost kan u helpen als u het slachtoffer bent van een ongeval of medische fout als gevolg waarvan u gezondheidsschade lijdt. Dat wil zeggen dat u lichamelijke en/ of psychische klachten aan het ongeval heeft overgehouden.

Is u een ongeval in het verkeer overkomen of op het werk? Dan kunnen wij u in Amsterdam-Oost helpen als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. Bijvoorbeeld omdat u als voetganger, fietser of automobilist bent aangereden. Is u op het werk een ongeval overkomen? Dan heeft u in bijna alle gevallen recht op een schadevergoeding. Uw werkgever is namelijk in de meeste gevallen aansprakelijk als u geen instructies heeft ontvangen of de materialen waarmee u werkt niet in orde waren. Maar ook bij onvoldoende toezicht is uw werkgever aansprakelijk.

Naast verkeersongevallen en bedrijfsongevallen helpen wij u ook als u bent aangevallen door een hond of als u bent gevallen omdat de weg of stoep niet in orde was. Bent u in het ziekenhuis in Amsterdam behandeld en is dit fout gegaan? Ook dan helpen wij u in Amsterdam-Oost bij het verhalen van uw letselschade.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade in Amsterdam-Oost laten verhalen door een ervaren en erkende letselschade advocaat? Neemt u dan contact met Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Oost op. Wij helpen u graag. Met meerdere kantoren in Noord-Holland zijn wij altijd bij u in de buurt. Maar wij komen ook graag bij u thuis om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Belt u voor meer informatie of het maken van een afspraak 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar