Is u op de Weteringschans in Amsterdam een ongeval overkomen?
Wij verhalen geheel kosteloos uw letselschade.

Letselschade Amsterdam Weteringschans

Letselschade Amsterdam

Er is u een ongeval overkomen op de Weteringschans in Amsterdam. Of u woont op de Weteringschans en heeft letselschade. Indien u door een ander bij dit ongeval gewond bent geraakt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze schade noemen wij letselschade. De (verzekeraar van) de aansprakelijke partij dient deze schade te vergoeden.

De Weteringschans is één van de bekendste wegen in Amsterdam. Met name de rotonde bij de rotonde bij de Vijzelgracht en de Weteringlaan gebeuren nog als eens ongevallen met letsel tot gevolg. Maar waar u in (de regio) Amsterdam een ongeval is overkomen, bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u bij het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij ook nog eens volledig kosteloos voor u. Want de persoon die aansprakelijk is voor uw letselschade in Amsterdam Weteringschans moet de rekening voor onze hulp betalen.

Schadevergoeding Amsterdam Weteringschans

Na een ongeval maakt u kosten. Misschien moet u naar het ziekenhuis of wordt u zelfs opgenomen. Dan bent u uw eigen risico verschuldigd. Maar daar blijft het vaak niet bij. Het kan ook zijn dat u onder behandeling komt van de fysiotherapeut, een orthopeed of een neuroloog. U maakt dan niet alleen medische kosten, maar vaak ook reiskosten. Raakt u zelfs arbeidsongeschikt door het ongeval aan de Weteringschans in Amsterdam? Dan spreken wij van verlies aan verdienvermogen omdat u voor korte of langere tijd niet meer kunt werken. Er is met andere woorden sprake van letselschade.

Letselschade bestaat uit vele schadeposten. Deze zijn voor iedereen weer anders. De meest voorkomende schadeposten zetten wij voor u op een rijtje:

 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid.
 • Pensioenschade.
 • Verblijfkosten bij opname in het ziekenhuis.
 • Kosten voor verzorging en verpleging (eigen bijdragen).
 • Hulp in het huishouden.
 • Werkzaamheden tuinman of klusjesman.
 • Medische kosten, zoals uw eigen risico.
 • Reiskosten naar onder andere uw letselschade advocaat Amsterdam Weteringschans.
 • Reparatie- en vervangingskosten kleding en telefoon.
 • Smartengeld.

Ieder letselschadeslachtoffer is anders. Om uw letselschade Amsterdam Weteringschans te begroten kunt u contact opnemen met een letselschade advocaat. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam helpen wij u graag. Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen of maak een vrijblijvende afspraak met uw letselschade advocaat. Dit kan gewoon bij u thuis of op onze afspraaklocatie in Amsterdam, nabij de Weteringschans. Mailen kan uiteraard ook. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade Amsterdam Weteringschans.

Aanrijding tram

Verkeersongeval Amsterdam Weteringschans

Het merendeel van de ongevallen in Amsterdam gebeurt in het verkeer. Dit kan zijn omdat u in de auto, als voetganger of op de fiets bent aangereden door een auto of scooter. Bent u op de Weteringschans als voetganger of fietser aangereden? Dan heeft u altijd recht op ten minste 50% van uw letselschade in Amsterdam. Ook als de auto of scooter geen fout heeft gemaakt. Bij kinderen tot 14 jaar is dit zelfs 100%!

In het verkeer van Amsterdam gebeuren veel ongevallen. De Vijzelgracht, Weteringschans, de Leidsestraat en de Marnixstraat zijn bekende straten, maar ook gevaarlijk. Er gebeuren geregeld ongevallen. De vraag is dan wie er aansprakelijk is. U als letselschadeslachtoffer draagt de bewijslast dat de andere partij aansprakelijk is. Daarom de volgende tips:

 • Kijk of er getuigen van het verkeersongeval zijn en noteer de persoonsgegevens.
 • Vul ter plaatste een schadeformulier in en laat dit ook de andere partij ondertekenen.
 • Noteer zo mogelijk het kenteken of maak er een foto van.
 • Vertrouwd u het niet? Bel de politie!

Naast dat u moet bewijzen dat een ander aansprakelijk is moet u uw letsel bewijzen. Gaat u daarom direct na het ongeval naar uw huisarts aan de Weteringschans in Amsterdam of de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Zorg ervoor dat al uw klachten door de arts in het dossier worden geschreven. Neem vervolgens contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Deze zorgt voor de rest. Wij stellen de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk en nemen al uw financiële zorgen uit handen! Bel 0800 278 4626 (gratis) stuur ons een mail of start een chat!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam is een advocatenkantoor wat zich alleen maar bezighoudt met het verhalen van letselschade. Wij doen dit alleen voor slachtoffers van ongevallen en werken dus nooit voor verzekeraars! U weet dus zeker dat u met een partijdige letselschade advocaat maken hebt. Uw belang is ons belang!

Alle letselschade advocaten van ons kantoor hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Onze specialisten werken in Amsterdam, maar ook in Purmerend, Amstelveen of Diemen kunt u gewoon gebruik van onze specialistische kennis maken. Wij helpen u graag.

Bij Brugman Letselschade Advocaten streven wij de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand na. Zo is uw letselschade advocaat Amsterdam Weteringschans lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een ervaren en deskundige partij te maken hebt.

Wilt u uw letselschade Amsterdam Weteringschans verhalen op de aansprakelijk partij? Neem contact met ons op, wij helpen u volledig kosteloos bij het verhalen van letselschade. Bel 0800 278 4626 of mail ons.

Brugman Letselschade Advocaten

 

 

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar