Woont u in Amsterdam-Zuid en lijdt u letselschade door een ongeval?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade Amsterdam-Zuid

Letselschade Amsterdam-Zuid | Bent u woonachtig in het stadsdeel Amsterdam-Zuid en lijdt u als gevolg van een ongeval letselschade? Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Zuid helpen wij u graag om deze schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Wij staan u bij in het gehele letselschadetraject. Onze letselschade advocaten zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij of diens verzekeraar aansprakelijk wordt gesteld, schakelen indien nodig onze medisch adviseur in en inventariseren uw letselschade. En dit doen wij volledig kosteloos voor u! Geen no-cure-no-pay of andere kleine lettertjes. Wij verhalen onze kosten namelijk naast uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Schadevergoeding in Amsterdam-Zuid

Indien u in Amsterdam-Zuid betrokken bent geweest bij een ongeval en hierbij gewond bent geraakt, dan maakt u kosten. Maar ook kan het zijn dat u hulp van derden nodig heeft voor uw verzorging en voor hulp in uw huishouden. Soms is er zelfs sprake van arbeidsongeschiktheid. Deze materiële schade noemen wij letselschade.

Naast materiële letselschade lijdt u ook vaak pijn na een ongeval, bijvoorbeeld als gevolg van een whiplash of door een breuk. Ook is er vaak verdriet dat u dit ongeval is overkomen. Een ongeval heeft voor u in Amsterdam-Zuid immers nogal wat gevolgen. Ook voor de pijn en verdriet die u lijdt kunt u een schadevergoeding ontvangen. Deze letselschade noemen wij smartengeld.

Brugman Letselschade Advocaten

Het verhalen van letselschade na een ongeval is niet eenvoudig. Dan is het fijn dat u in Amsterdam-Zuid terecht kan bij en specialist op het gebied van het letselschade. Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Zuid werken namelijk alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. Wij zorgen dat u zich op de korte, middellange en indien van toepassing de lange termijn geen financiële zorgen hoeft te maken. Wij regelen alles voor u. En dit volledig kosteloos!
In Amsterdam-Zuid zijn naast de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten ook letselschadebureaus actief. Neem met deze bureaus geen genoegen! Uw belangen worden bijna nooit bijgestaan door advocaten, laat staan ervaren letselschade advocaten. Soms wordt u niet eens geholpen door een jurist! Neemt u daarom in Amsterdam-Zuid altijd een letselschade advocaat in de arm.

Alle letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-Zuid zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging voor letselschade advocaten. En uiteraard zijn wij ook verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u in Amsterdam-Zuid de garantie dat u te maken heeft met een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Contact met uw letselschade advocaat

Mogen wij u bijstaan bij het verhalen van uw letselschade? Wij zijn iedere werkdag van 8.30 uur tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:
0800 278 46 25 en iedere dag 24 uur per dag via de e-mail. U ontvangt altijd binnen 4 uur een reactie van ons!

 

Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar