Bent u op zoek naar een letselschade-expert voor het verhalen van uw schade?
Onze ervaren letselschade experts helpen u kosteloos!
letselschade-expert

Bent u op zoek naar een ervaren letselschade-expert? | Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade na een ongeval. Uw letselschade-expert van ons kantoor heeft tenminste 10 jaar ervaring en is lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Daarnaast voeren wij als een van de weinigen het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten.

IconWilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade-expert bij u in de buurt? Belt u ons (0800 278 4626) of stuur ons een bericht voor al uw vragen of een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis of op 1 van de 7 afspraaklocaties in heel Nederland!

Wat kan een letselschade-experts voor u betekenen?

Een ongeval heeft vaak grote gevolgen, u bent gewond geraakt en heeft (pijn)klachten. Hiervoor bent u onder behandeling van artsen en de fysiotherapeut. U denkt dan niet aan het verhalen van uw letselschade, maar u lijdt deze schade wel! Dan is het goed om te weten dat een letselschade-expert het verhalen van uw schade kan overnemen.

Veelal lijdt u direct schade na een ongeval. U bent arbeidsongeschikt en lijdt hierdoor inkomensschade. Maar het kan ook zijn dat u kinderopvang nodig heeft of kosten maakt voor medische behandelingen. Daarom gaat u letselschade-expert direct voor u aan het werk. Wij stellen de aansprakelijke partij aansprakelijk en zorgen dat u direct een voorschot op de totale schade. Vervolgens zorgen wij dat uw Iconletselschade voortvarend en volledig vergoed wordt.

Welke schade verhaalt uw letselschade-expert

Tijdens de vrijblijvende intake bespreekt uw letselschade-expert met u welke schadeposten in uw geval relevant zijn. Dit is bij iedereen anders. Zo zal het inkomen bij iemand in loondienst meestal 2 jaar (deels) worden doorbetaald. Voor een zzp’er is dit weer heel anders. Studeert u? Dan kan er weer sprake zijn van een studievertraging, naast inkomensverlies!

Zetten wij alle schadeposten op een rijtje, dan zien wij de volgende schadeposten vaak voorbij komen: Verlies aan verdienvermogen (inkomen), medische kosten, kosten voor verzorging en verpleging, reiskosten, kosten voor kinderopvang, schade als gevolg van een studievertraging of economische kwetsbaarheid en kosten voor de overname van huishoudelijke taken. Deze schadeposten zijn allemaal materieel van aard, ze zijn op geld waardeerbaar. Daarnaast heeft een letselschadeslachtoffer altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor het leed dat u door het ongeval lijdt.

Wilt u weten op welke schadevergoeding u recht heeft na een ongeval? Vraagt u het gerust aan uw letselschade-expert van ons kantoor; wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade-expert

Misschien denkt u dat een letselschade-expert duur is. Maar bij ons is dit niet het geval. De letselschade-experts van Brugman Letselschade Advocaten werken namelijk volledig kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand brengen wij namelijk in rekening bij de aansprakelijke partij. IconDit is in de wet zo geregeld. Voor het verhalen van uw letselschade na een ongeval maakt u bij ons dus geen kosten!

Lijdt u letselschade en wilt u deze door een ervaren en deskundige letselschade advocaat laten verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw schade snel en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Wist u dan onze letselschade-experts door heel Nederland werken? En met onze 7! afspraaklocaties zijn wij altijd in de buurt. Maar onze letselschade advocaat komt ook gewoon bij u thuis indien gewenst.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar