Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade opgelopen

Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval? Wij verhalen kosteloos uw schade. Onze letselschade advocaten werken in Heel Noord- Holland. Wij zijn met name actief in Hoorn, Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een maximale schadevergoeding.

Wilt u uw letselschade als gevolg van een ongeval kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op via 0800 2784626 of stuur ons een mail.

Wij verhalen kosteloos uw schade!

Mensen denken vaak dat een letselschade advocaat duur is. Daarom kiezen mensen vaak voor een letselschade bureau of schakelen zij een rechtsbijstandsverzekering in. Niks is echter minder waar. Onze letselschade advocaten werken namelijk kosteloos voor u. De kosten die wij maken verhalen wij namelijk op de dader. Als u bijvoorbeeld bent aangereden, dan dient de veroorzaker van het ongeval ons te betalen. Dit is vaak een verzekeraar. U maakt dus geen kosten voor onze hulp!

 

Wat kunt u claimen

Na een ongeval maakt u kosten. Reiskosten, medische kosten en kosten voor verzorging en hulp in het huishouden. Al deze kosten kunt u claimen op de aansprakelijke partij. Maar u lijdt ook schade. Denkt u hierbij aan inkomensschade. U kunt immers als gevolg van het ongeval arbeidsongeschikt raken. Dit kan tijdelijk zijn, maar u kunt ook volledig arbeidsongeschikt raken. Dan heeft u minder inkomen. Ook deze schade verhalen wij voor u op de veroorzaker van het ongeval.

Nadat u ons de opdracht geeft om uw letselschade te claimen, stellen wij de verantwoordelijke partij aansprakelijk. Dit doen wij door het opstellen van een aansprakelijkstelling. Is er sprake van een verkeersongeval met een auto, motor of scooter? Dan dienen wij de claim rechtstreeks bij de verzekeraar in. Is u een bedrijfsongeval overkomen? Dan dienen wij de claim in bij de verzekeraar van uw werkgever. Bij andere ongevallen spreken wij direct de veroorzaker van het ongeval aan.

Neem contact op voor gratis advies

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen of heeft u een vraag over letselschade? Neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag bij u thuis om over de gevolgen van het ongeval met u te praten. Of u nu in Hoorn, Alkmaar, Schagen of Heerhugowaard woont, wij helpen u. Bel ons op het gratis nummer 0800 2784626 of mail ons.

Eke Tinga is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar