Lijdt u letselschade in Rotterdam na een verkeersongeval of bedrijfsongeval?
Onze letselschade specialisten helpen u kosteloos!

Letselschade Rotterdam?

 

Brugman Letselschade Advocaten

 

Als u letselschade in Rotterdam lijdt door toedoen van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Het verhalen hiervan is alleen niet zo eenvoudig als het wellicht klinkt. Gelukkig zijn er specialisten die u bij kunnen staan bij het verhalen van uw letselschade Rotterdam. En bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u ook nog eens volledig kosteloos, want onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Bent u in Rotterdam het slachtoffer van een ongeval en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht voor een afspraak bij u thuis of op ons kantoor met een van onze letselschade advocaten.

Schadevergoeding na ongeval in Rotterdam

Letselschade bestaat aan de ene kant uit materiële schade zoals een compensatie bij arbeidsongeschiktheid. Maar ook medische kosten, reiskosten en kosten voor verzorging en verpleging komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Overigens is dit vaak een verzekeraar dus hoeft u zich geen zorgen te maken over de draagkracht van de aansprakelijke partij.

Andere schadeposten zijn:

 • mantelzorg of kosten voor een professional die uw huishoudelijke taken overneemt
 • een studievertraging
 • zelfwerkzaamheid als u het onderhoud van uw huis en tuin niet meer kunt doen.
 • economische kwetsbaarheid als u door het ongeval minder gemakkelijk aan het werk komt
 • reiskosten

Naast materiële schade krijgt u bij letsel ook altijd smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van een ongeval.

Wilt u uw materiële of immateriële schade verhalen op de aansprakelijke partij? Wij helpen u kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Direct een eerste voorschot op uw letselschade Rotterdam

Na een ongeval lijdt u direct schade. U bent uw eigen risico verschuldigd, voor de zorg betaald u eigen bijdragen en u maakt reis- en parkeerkosten. Maar wellicht dat na een ongeval ook direct minder inkomen heeft. Bijvoorbeeld omdat u zelfstandig ondernemer bent of omdat u onregelmatigheidstoeslag misloopt. Een voorschot op uw letselschade is dan noodzakelijk.

Bij Brugman Letselschade Advocaten begrijpen wij maar al te goed het belang van een ruim voorschot. Daarom regelen wij dit direct voor u. Daarnaast zorgt uw letselschade advocaat ervoor dat u in Rotterdam een gesprek met de verzekeraar krijgt. Samen met uw letselschade advocaat bespreekt u dan de gevolgen die het ongeval voor u hebben. Er kan dat direct een aanvullend voorschot betaald worden zodat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken.

Brugman Letselschade Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Onze letselschade advocaten werken alleen voor slachtoffers, dus niet voor verzekeraars. Zo garanderen wij onze onafhankelijkheid. Brugman Letselschade Advocaten is inmiddels een begrip op het gebied van het verhalen van letselschade Rotterdam. Onze 6 advocaten en juristen hebben ruime ervaring en zijn allen uitermate deskundig in het verhalen van letselschade.

U letselschade advocaat is lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Ons kantoor mag ook het specialistenkeurmerk van de LSA en de Orde van Advocaten voeren. Bij ons bent u in voor letselschade in Rotterdam dan ook aan het juiste adres.

Contact voor het verhalen van uw letselschade Rotterdam

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u in Rotterdam en omgeving voor u kunnen betekenen. Een afspraak bij u thuis of op een van onze afspraaklocaties kan al binnen 24 uur plaatsvinden! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

letselschade-advocaten-brugman-slider-home

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
  Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

  Letselschade opgelopen?

  Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

  Advocatenkantoor Brugman

  Snel contact

  Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

   Neem vrijblijvend contact met ons op.
   Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

   Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

    Logo-Brugman-Wit

    Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

    Adres

    Brugman Letselschade advocaten
    Dick Ketlaan 2
    1687 CD Wognum

    Telefoonnummer

    0800 27 84 626

    E-mailadres

    contact@advocatenkantoorbrugman.nl

    Taalwisselaar