Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verhalen hondenbeet

Wilt u uw letselschade verhalen na een hondenbeet? Dan kan op grond van de wet? De bezitter van een hond is gehouden de schade die zijn hond veroorzaakt te vergoeden. Ook na een hondenbeet. U kunt dus de bezitter van het dier aansprakelijk stellen. De meeste hondenbezitters zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. De verzekeraar zal uw letselschade dan ook betalen.

Letselschade na hondenbeet

Een hondenbeet kan tot ernstig letsel en pijnklachten lijden. Ook houdt u veelal een onsierlijk litteken aan het incident over. Helaas zien wij ook vaak dat er na een hondenbeet angst ontstaat voor honden. De beet kan op deze manier verstrekkende gevolgen hebben.

Schade die u als gevolg van een hondenbeet lijdt, noemen wij letselschade. De medische kosten die u maakt noemen wij materiële letselschade. Hetzelfde geldt voor de kosten om het litteken te verminderen en alle overige kosten die u maakt. De angstklachten of het feit dat u een blijvend litteken aan de aanval van de hond overhoudt, valt onder het smartengeld. Dat is een vergoeding voor verdriet en pijn.

Alle schade die u als gevolg van de hondenbeet lijdt, komt voor vergoeding in aanmerking. U dient volledig kosteloos te worden gesteld.

Wij verhalen uw letselschade kosteloos

Brugman Letselschade Advocaten houdt zich voornamelijk bezig met het verhalen van letselschade. Ook na een hondenbeet! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw letselschade na een hondenbeet voor u te verhalen. En dit doen wij volledig kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten namelijk net als uw schade op de verzekeraar van bezitter van de hond.

Wilt u uw letselschade na een beet van een hond kosteloos laten verhalen door een van de letselschade advocaten van ons kantoor? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij werken in heel Nederland, dus u kunt altijd een beroep op ons doen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar