Is u op de bouwplaats een ongeval overkomen met letsel?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade gratis!

Letselschade door ongeval bouwplaats

In 2019 kwamen er door een ongeval op de bouwplaats 18 mensen om het leven. Jaarlijks gebeuren er echter duizenden bedrijfsongevallen waarvan veel in de bouwsector. Het RIVM deed eerder onderzoek naar ongevallen op de bouwplaats. Hieruit blijkt dat het met name gaat om een

 1. Val van een dak
 2. Val van een ladder
 3. Val van een steiger
 4. Contact met vallende objecten
 5. Contact met bewegende delen van een machine

Bij bijna 800 van bovengenoemde gevallen ging het om een ongeluk op de bouwplaats met blijvend letsel. Meer informatie over het aantal ongevallen op bouwplaats vindt u hier.

IconBedrijfsongeval, wie betaalt de kosten?

Als gevolg van een bedrijfsongeval maakt u kosten. De vraag is dan wie de kosten na een bedrijfsongeval moet betalen. Dit is de werkgever of opdrachtgever. Want ook als zzp’er heeft u recht op een schadevergoeding na een bedrijfsongeval.

Het vergoeden van kosten na een ongeval bouwplaats is geregeld in de wet. In artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek staat dat de werkgever er voor moet zorgen dat u veilig uw werk moet kunnen doen. In de praktijk betekent dit dat uw werkgever (of opdrachtgever bij zzp’ers) bijna altijd aansprakelijk is voor uw letselschade.

100% kosteloos verhalen letselschade na ongeval bouwplaats!

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Daarom heeft de wetgever bepaald dat u recht heeft op een gratis letselschade advocaat bij een ongeval op de bouwplaats. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt dus altijd volledig kosteloos voor u!

Bent u het slachtoffer van een ongeval op de bouwplaats? wij helpen u graag en 100% gratis! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht. Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Er gebeuren in Nederland ieder jaar duizenden bedrijfsongevallen. In de bouw gaat het echter meestal om ernstig letsel. Daarom is de hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat heel belangrijk. Want na een ongeval op de bouwplaats raakt het slachtoffer vaak tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt. Daarnaast worden veel kosten gemaakt. Al deze schade en kosten maken deel uit van de schadevergoeding.

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij een ongeluk op de bouwplaats:

 • Schade door arbeidsongeschiktheid (inkomen)Icon
 • Het eigen risico en eigen bijdragen
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Pensioenschade
 • Huishoudelijke hulp
 • Verzorgingskosten

Al deze kosten zijn materiële schade, ze zijn op geld waardeerbaar.

Daarnaast is er immateriële schade, of te wel smartengeld.

Dit is een vergoeding voor:

 • Pijnklachten
 • Angstklachten
 • Herbeleving van ongeval
 • Verdriet
 • Boosheid en frustratie
 • Depressie

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een begrip als het om het verhalen van letselschade gaat. Wij hielpen al veel mensen na een ongeval op de bouwplaats. Onze letselschade advocaat Bouw verhaalde letsel na een val van een ladder, een verdieping, een steiger en na een klap door een machine. U bent bij ons dan ook in goede handen voor het verhalen van uw letselschade.

Omdat de werkgever of opdrachtgever bijna altijd verzekerd is, betaalt de verzekeraar uw schadevergoeding. Daarnaast betalen ze uw kosten voor rechtsbijstand. Wij werken dus 100% gratis voor u!

Brugman Letselschade Advocaten werkt door heel Nederland. Met 8! afspraaklocaties zijn wij altijd dichtbij. Maar onze letselschade advocaat kan ook gewoon bij u thuis komen.

IconContact met uw specialist

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag!
Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht. Direct chatten met een letselschade advocaat? Druk op de knop rechtsonder op deze pagina. Dit kan iedere dag van 7.00 uur tot 22.00, ook in het weekend en op feestdagen!

Letselschade bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar