Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Second opinion whiplash letsel

Bent u het slachtoffer van een ongeval en heeft u hierbij een whiplash opgelopen? Veel verzekeraars weigeren nog altijd de letselschade na een whiplash (volledig) te vergoeden. Een veel gehoord argument is dat er geen objectiveerbaar letsel zou zijn. Met andere woorden, omdat er op röntgenfoto’s geen letsel te zien is, is het er ook niet. Dit is onzin! En de hoogste rechter in Nederland, de Hoge Raad heeft ook uitgemaakt dat het feit dat er geen objectiveerbaar letsel waarneembaar is niet maakt dat er geen letselschade is. Conclusie: een whiplash bestaat wel degelijk en u kunt hier veel schade door lijden!

Laat uw letselschade bij een whiplash verhalen door een erkende letselschade advocaat

Helaas gaat het bij het verhalen van letselschade bij whiplash letsel vaak fout. Met name letselschadebureaus en rechtsbijstandverzekeraars weten zich geen raad met whiplashzaken. Onze letselschade advocaten wel! En wij helpen u gegarandeert kosteloos.

Bent u het slachtoffer van een ongeval en lijdt u letselschade door een whiplash? Neemt u dan contact op met onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag. Onze letselschadespecialisten werken in heel Nederland. U kunt dus altijd een beroep op ons doen. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen over whiplash of een kosteloze second opinion van uw lopende letselschadezaak!

Gratis second opinion bij whiplash letsel

Bij Brugman Letselschade Advocaten komen geregeld mensen met het verzoek voor een second opionion bij whiplash letsel. Helaas merken wij in deze dossiers dat ze al heel lang lopen. Vaak zijn er nog nauwelijk voorschotten betaald en stellen verzekeraars zich afzijdend op. Dit komt omdat maar heel weinig letselschadebureaus weten hoe ze met letselschadezaken om moeten gaan. Het verhalen van letselschade na een whiplash is ook specialistenwerk! Een letselschade advocaat is dan de aangewezen persoon om u te helpen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten durven wij te beweren dat wij specialisten zijn in het verhalen van letselschade bij een whiplash. Neemt u dus gerust eens contact met ons op voor een second opinion bij whiplash letsel. Heeft u nog geen letselschade advocaat? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor het verhalen van uw letselschade of een kosteloze second opinion. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar