Annebel Tol

Annebel is in 2016 begonnen met de opleiding HBO Rechten in Leiden. Na het eerste jaar is zij de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden gaan volgen. In de zomer van 2022 heeft Annebel haar meester titel behaald met het succesvol afronden van de master Civiel Recht met het accent ‘togapraktijk’. Zoals een master volgen met het accent ‘togapraktijk’ al doet vermoeden, is het de intentie van Annebel om advocaat te worden. Tijdens haar studie heeft Annebel juridische ervaring opgedaan bij de Belastingdienst en bij een Rechtsbijstandsverzekeraar.

Annebel is een doortastende, ambitieuze en behulpzame jurist. Ze zal zich volledig inzetten om het beste resultaat voor haar cliënten te behalen. Door een kop-staartbotsing die Annebel zelf heeft gehad, weet ze wat de fysieke en mentale aspecten die bij een ongeval komen kijken kunnen inhouden. Annebel zal de juridische en financiële zorgen van haar cliënten uit handen nemen, zodat de cliënt zich kan focussen op zijn of haar herstel.

In haar vrije tijd gaat Annebel graag uiteten en borrelen met familie en vrienden. Ook houdt Annebel van koken en is ze in de weekenden vaak te vinden in de Noord-Hollandse duinen om te mountainbiken of te wandelen.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar