Annemiek de Jong

Annemiek studeerde af voor haar Bachelor of Laws en heeft ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden. Hier merkte zij dat haar interesse voornamelijk ligt bij de rechtsgebieden die een persoonlijk aspect met zich meebrengen. Annemiek voelt zich dan ook helemaal thuis als jurist binnen het letselschaderecht en heeft de intentie om in de toekomst advocaat te worden. Naast het juridisch bijstaan, zal zij ook altijd een luisterend oor bieden voor de persoonlijke situatie van haar cliënten.

Annemiek is in het verleden zelf betrokken geraakt bij een verkeersongeval en weet als geen ander hoe fijn het is om de juridische en financiële zorgen uit handen te kunnen geven. Zij doet dit dan ook graag voor haar cliënten zodat zij zich volledig kunnen richten op hun herstel.

Naast de interesse in de juridische branche vindt Annemiek het ook leuk om op de hoogte te zijn van de laatste modetrends. Zij is in haar dagelijks leven dan ook regelmatig in de stad te vinden.

 

 

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar