Blanca Roland

Blanca studeerde af voor haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Na het afronden van deze studie, heeft zij in 2023 de Master Privaatrecht met succes afgerond aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hier is haar interesse voor het aansprakelijkheidsrecht is ontstaan. Tijdens haar studie heeft Blanca juridische ervaring opgedaan bij de Rechtbank Rotterdam. Sinds het behalen van haar master is Blanca werkzaam als letselschadejurist bij Brugman Letselschade Advocaten en streeft zij ernaar zich verder verdiepen in het letselschaderecht.

Wat Blanca onderscheidt, is niet alleen de juridische expertise, maar ook de menselijke benadering van het vak. Blanca is gepassioneerd over het helpen van mensen en gelooft in het verbinden van de resultaatgerichte aspecten met een empathische aanpak. Blanca hecht veel waarde aan het zorgen dat cliënten zich gehoord voelen en daadwerkelijk vooruitgang boeken in hun juridische zaak.

In haar vrije tijd houdt Blanca ervan sportief bezig te zijn. Zo geniet zij erg van een potje tennis en gaat zij regelmatig naar de sportschool. Daarnaast maakt zij graag verre reizen en houdt zij ervan etentjes te organiseren met haar vrienden.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar