Isa Kaars

Isa heeft in juni 2022 de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft ze in juni 2024 de master Gezondheidsrecht afgerond en zit ze momenteel in de afrondende fase van de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk, beiden wederom aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze deelgenomen aan projecten als ‘Amsterdam Law Firm’ en ‘Amsterdam Law Clinics’, waarbij ze het recht ook heeft leren toepassen in de praktijk.

Gedurende haar studie aan de Universiteit van Amsterdam is ze werkzaam geweest binnen de juridische branche. Vanaf september 2022 tot oktober 2023 is Isa bijvoorbeeld werkzaam geweest als juridisch adviseur bij Vrouwenrechtswinkel Amsterdam, waardoor ze ook veel praktijkervaring heeft opgedaan.

Isa is sinds juni 2024 werkzaam bij Brugman Letselschade Advocaten als jurist. Door vakken als ‘Medische aansprakelijkheid’ en ‘Aansprakelijkheid en schade’ wist Isa zeker dat ze na haar studie werkzaam wilde zijn binnen de letselschadepraktijk. Isa wilt zich graag verder verdiepen in de letselschade materie en heeft daarnaast de ambitie om advocaat te worden.

De combinatie tussen het sociale en juridische aspect van het vakgebied spreekt haar ontzettend aan. Isa zal altijd haar best doen om voor haar cliënten een rechtvaardige en passende oplossing te vinden en ze vindt het belangrijk dat cliënten zich gehoord voelen.

In haar vrije tijd voetbalt Isa graag, speelt ze piano en spreekt ze vaak af met vriendinnen.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar