Dina Visser-Jaffari Takhti

Dina behaalde in 2021 de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij heeft vervolgens de Master Rechtsgeleerdheid gevolgd met een dubbele afstudeerrichting, te weten Privaatrecht en Internetrecht, ICT en Intellectuele Eigendommen welke zij met succes heeft afgerond aan dezelfde universiteit.

Tijdens de master Privaatrecht heeft Dina kennisgemaakt met het vak Aansprakelijkheidsrecht en Verzekeringen en is haar passie voor de letselschade steeds meer gegroeid.

Dat Dina een gedreven persoon is en klaar staat voor haar cliënten, blijkt ook uit het feit dat zij vrijwilligerswerk heeft gedaan bij de Rechtswinkel in Amsterdam en ervaring heeft opgedaan als schadebehandelaar op een letselschadekantoor.
Sinds 2023 is Dina werkzaam als Letselschadejurist bij Brugman Letselschade Advocaten.
Door haar werkzaamheden binnen de letselschade branche wil Dina niets liever dan een rechtvaardige en passende oplossing voor slachtoffers met letsel(schade). Zij streeft ernaar slachtoffers zoveel mogelijk in een positie te brengen als voor het ongeval.

Dina houdt van reizen, wandelen en gaat er graag met vrienden en familie erop uit. Verder kookt en bakt Dina graag.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar