Evi Kaag

Evi heeft rechten gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam met extra vakken aan de Universiteit van Amsterdam, zodat zij haar kennis kon optimaliseren. In 2023 heeft zij haar master Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam met succes weten af te ronden. Gedurende haar rechtenstudie trok het aansprakelijkheidsrecht Evi het meeste aan en kreeg zij affiniteit met het letselschaderecht. Evi is sinds het behalen van haar master werkzaam als letselschadejurist bij Brugman Letselschade Advocaten en is het haar doel om zich verder te specialiseren in het letselschaderecht.


Evi is empathisch ingesteld waardoor zij zich goed kan inleven in situaties. Evi wil snel handelen en daarbij doel- en oplossingsgericht te werk gaan. Evi streeft ernaar om de zorgen uit handen te nemen van haar cliënten, zodat zij zich kunnen focussen op het herstel. Daarbij biedt zij ook op persoonlijk vlak ondersteuning aan haar cliënten. Emoties kunnen een rol spelen en dan wil Evi graag een luisterend oor bieden.


Naast het werk is Evi fanatiek in het kickboksen en is ze graag aan het hardlopen of snowboarden. Daarnaast houdt ze ervan om tijd te spenderen met haar familie en vrienden.


  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar