Gertjan Pranger

Gertjan studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2013 heeft hij zijn master Privaatrecht behaald met een focus op Gezondheidsrecht, Aansprakelijkheidsrecht en Verzekeringsrecht. Na het behalen van zijn master heeft Gertjan ruim ervaring opgedaan als jurist in de algemene praktijk en voerde hij langere tijd een eigen onderneming.

Gertjan is een ambitieuze en ondernemende advocaat en bijt zich graag vast in juridische vraagstukken om vervolgens het beste resultaat voor zijn cliënten te behalen. Gertjan weet van geen wijken en gaat geen probleem uit de weg.  Sinds 2021 staat Gertjan slachtoffers bij om hun schade te verhalen en bezigt hij zich tevens met arbeidsrechtelijke vraagstukken.

In zijn vrije tijd is Gertjan graag bezig in de keuken en met fotografie. Daarnaast is Gertjan vaak te vinden op de golfbaan of in de natuur. Op minder mooie dagen duikt Gertjan graag in een goed boek.
 

 


Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar