Hajar El Haddad

Hajar studeerde rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij houdt zich sinds 2012 bezig met het behandelen van letselschadezaken. Na haar afstuderen is zij van start gegaan bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar op de afdeling letsel. Sinds september 2020 is zij werkzaam bij Brugman Letselschade Advocaten en hier werkzaam in de functie van advocaat.

Wat Hajar met name aanspreekt in het letselschade vak is de combinatie van juridische problemen en de achterliggende menselijke belangen. Het bereiken van een optimaal resultaat voor haar cliënten zodat zij goed verder kunnen, daar draait het voor Hajar om.

Cliënten ervaren Hajar als een betrokken, gedreven en strijdlustige letselschade advocaat. Zij begeleidt slachtoffers om hun schade zo volledig mogelijk te compenseren. Daarnaast adviseert zij cliënten over arbeidsdeskundige en medische vraagstukken. Indien het in een zaak van belang is om te procederen, doet zij dat ook. Zij bijt zich vast in de zaak.

Hajar bezoekt in haar vrije tijd graag landen waar zij nog niet eerder is geweest. Verder gaat zij graag dineren met vrienden en familieleden en wandelt en fietst zij graag in de natuur.
 


  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar