Lisa van Diepen

Lisa studeerde aan de Universiteit van Amsterdam Rechtsgeleerdheid met als master Gezondheidsrecht. Hier kwam zij voor het eerst in aanraking met letselschade. Na deze kennismaking wilde zij letselschade niet meer loslaten en zich hierin verder verdiepen. Lisa heeft na haar afstuderen gekozen voor Brugman Letselschade Advocaten omdat dit kantoor gespecialiseerd is in letselschade en het een persoonlijk karakter heeft.

Wat Lisa met name aanspreekt in het letselschadevak is de zorgen van slachtoffers uit handen nemen en daadwerkelijk iets voor hen betekenen. Voor een ieder heeft letsel andere gevolgen. De combinatie van het uit handen nemen van de juridische en financiële zorgen en het denken in mogelijkheden en oplossingen spreekt Lisa erg aan. Van Lisa kunt u verwachten dat zij zich volledig voor u inzet als slachtoffer. Zij helpt u dan ook graag verder voor het claimen van uw letselschade.

Lisa besteedt in haar vrije tijd graag tijd aan het maken van uitstapjes met vrienden, vindt het belangrijk om sportief bezig te zijn en maakt graag reizen naar het buitenland.


  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar