Romee de Jong

Romee heeft met succes haar masterdiploma Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Gedurende haar studie maakte zij kennis met het vakgebied van letselschade. Na het afronden van haar masteropleiding besloot zij dat zij met haar verworven kennis graag individuen wilde bijstaan bij het verhalen van schade. Romee heeft de intentie om zich verder te specialiseren in letselschade en koestert tevens de ambitie om in de toekomst als advocaat te praktiseren.

Op dit moment is Romee toegewijd aan haar rol als jurist bij Brugman Letselschade Advocaten. Ze zal zich volledig inzetten om het optimale resultaat voor haar cliënten te bereiken. Bovendien hecht ze grote waarde aan dat cliënten zich geholpen en begrepen voelen.

In haar vrije tijd spendeert Romee vaak tijd bij haar paard, en geniet ze van gezellige momenten met familie en vrienden.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar