Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval op het werk?
Laat u bijstaan door onze letselschade advocaten!

Toename aantal bedrijfsongevallen

Toename aantal bedrijfsongevallen | In 2018 is het aantal bedrijfsongevallen ten opzichte van 2017 flink gestegen. Steeds meer mensen kregen een ongeval op het werk. In totaal raakte er in 2018 4368 mensen gewond bij een bedrijfsongeval. Een jaar eerder waren dit 4212 werknemers. Een stijging van meer dan 150 bedrijfsongevallen! En dit is het officiële aantal ongevallen op het werk. Het gaat namelijk om de meldingen bij het ministerie van Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid (SZW). Het werkelijke aantal arbeidsongevallen zal naar verwachting nog veel hoger liggen.

Stijging bedrijfsongevallen met letselschade

Bij een bedrijfsongeval raakt de werknemer vaak gewond. De schade die daarbij geleden wordt, is letselschade. De werkgever is veelal gehouden om deze schade te vergoeden. Dat kan om medische kosten gaan, maar vaak om het doorbetalen van loon, ook na de wettelijke 2 jaar. Dit op basis van de wet. Op grond van artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is een werkgever namelijk in bijna alle gevallen aansprakelijk voor de door zijn medewerker tijden het werk geleden schade.

Een ongeval op het werk kan grote gevolgen met zich meebrengen. Het kan soms zelfs leiden tot arbeidsongeschiktheid. En dan kan de letselschade enorm zijn. Krijgt een medewerker tijdens het eerste jaar arbeidsongeschiktheid nog grotendeels volledig doorbetaald, in het tweede jaar is dit op basis van de wek nog maar 70%. En na 2 jaar arbeidsongeschiktheid volgt een uitkering op grond van de WIA.

Bedrijfsongeval? Laat u bijstaan door een letselschade advocaat

Het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval is niet eenvoudig. Hoe stelt u aansprakelijk en bij wie moet u zijn? En waar heeft u allemaal recht op? Wat te doen als u ook in de toekomst schade zult lijden? Allemaal vragen die de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten vaak te horen krijgen. Het zijn terechte vragen, een bedrijfsongeval kan immers grote gevolgen hebben.

Is u een bedrijfsongeval overkomen? Meld dit dan direct bij uw leidinggevende, ook als uw letsel in eerste instantie mee blijkt te vallen. Meld ook bij uw huisarts of in het ziekenhuis dat u een ongeval is overkomen. Om uw belangen goed te laten behartigen adviseren wij u ook om u te laten bijstaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in onder andere Hoorn, Wognum, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en Beverwijk!

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is de absolute specialist in het verhalen van letselschade. Al onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van schade na een bedrijfsongeval. Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

U vindt Brugman Letselschade Advocaten altijd bij u in de buurt. Wij werken namelijk door heel Noord-Holland. Met kantoren in onder andere Hoorn, Wognum en Alkmaar zijn wij altijd dichtbij. En wist u dat onze letselschade advocaten u in bijna alle gevallen kosteloos kunnen helpen? Wij verhalen namelijk zowel uw letselschade als de kosten voor het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij!

Contact met uw letselschade advocaat

Mogen wij u helpen bij het verhalen van uw letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval? Dit doen wij graag voor u. Neemt u gerust contact met ons op. Een eerste gesprek met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kan binnen 48 en indien gewenst zelfs binnen 24 uur. En wij komen gewoon bij u thuis om met u te praten over wat u op het werk is overkomen.

Bel 0800 278 46 26 (gratis) voor hulp bij het verhalen van uw letselschade. Mailen kan natuurlijk ook.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar