Is u in Amsterdam een bedrijfsongeval overkomen en lijdt u hierdoor letselschade?
Onze letselschade specialisten helpen u bij het verhalen van uw schade!

Schade door een bedrijfsongeval in Amsterdam

Er is u in Amsterdam een bedrijfsongeval overkomen. In bijna alle gevallen is er dan recht op een schadevergoeding. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u bij het verhalen van uw schade. Dit doen wij altijd gratis voor u!

Uw letselschade advocaat in Amsterdam regelt alles voor u. Wij sturen de aansprakelijkstelling en verhalen uw schade op de letselschade verzekering van uw werkgever. In de meeste gevallen is een werkgever namelijk verzekerd voor schade door een arbeidsongeval.

Icon

Druk op de button om direct in contact te komen met een letselschade advocaat in Amsterdam!

Een bedrijfsongeval in Amsterdam, wie betaalt de kosten?

Voor het claimen van uw schadevergoeding is het nodig om uw werkgever aansprakelijk stellen. Uiteraard gaan wij heeft uiterst zorgvuldig mee om. Indien gewenst bellen wij de werkgever eerst om de situatie uit te leggen. Wij vragen dan om de aansprakelijkstelling door te sturen naar de verzekeraar. Onze verdere correspondentie gaat dan naar de verzekeraar. U relatie met de werkgever wordt zo niet aangetast!

Onder een schadevergoeding vallen alle kosten die u door het ongeval maakt. Denk hierbij aan het eigen risico, kosten voor de fysiotherapeut en reiskosten. Daarnaast kan er echter ook sprake zijn van arbeidsongeschiktheid door het bedrijfsongeval. Dit is vaak een grote schadepost! Het is dan ook belangrijk u zich goed te laten adviseren door een letselschade advocaat.

Icon

Arbeidsongeschiktheid na ongeval

Bij een bedrijfsongeval kan het gaan om licht letsel, maar vaak gaat het ook om zwaar lichamelijk letsel. Arbeidsongeschiktheid door een bedrijfsongeval komt dan ook geregeld voor. Het kan dan gaan om tijdelijke arbeidsongeschiktheid, maar ook om langdurige of volledige arbeidsongeschiktheid.

Op grond van de wet dient uw werkgever u het eerste jaar na het bedrijfsongeval in Amsterdam volledig door te betalen. Na een jaar is dit 70% en na 2 jaar arbeidsongeschiktheid komt u in aanmerking voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering. U lijdt dan inkomensschade. Hier kan ook direct na het ongeval sprake van zijn, bijvoorbeeld bij een 0- uren contract of onregelmatigheidstoeslag die niet doorbetaalt wordt.

Inkomensschade maakt ook deel uit de letselschade vergoeding. Wij verhalen deze schade dan ook. Dit doen wij door een vergelijking te maken tussen het inkomen dat u voor en na het arbeidsongeval geniet. Wij zorgen ervoor dat uw inkomen volledig aangevuld wordt door de letselschade verzekering.

Gratis verhalen letselschade na een bedrijfsongeval

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij jarenlang ervaring in het verhalen van letselschade na bedrijfsongevallen. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen en stellen de werkgever aansprakelijk. Daarna verhalen wij uw letselschade op de verzekeraar. Eerst zorgen wij dat u een voorschot krijgt zodat reeds gemaakte kosten vergoed zijn. Daarna inventariseren wij de schadeposten en verhalen voor u. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie en/ of re-integratie.

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar