Onze letselschade advocaten in Deventer staan u kosteloos bij!
Bent u betrokken bij een bedrijfsongeval in Deventer?

Bedrijfsongeval Deventer

Indien u bij een bedrijfsongeval in Deventer betrokken bent en hierbij letsel heeft opgelopen, dan kan er schade ontstaan. Zo kan er sprake zijn van arbeidsongeschiktheid, maar ook worden er kosten gemaakt, zoals medische kosten. De vraag is dan of uw deze letselschade verhalen kunt. Uw letselschade advocaat in Deventer van Brugman Letselschade Advocaten helpen u hier graag bij.

In deze bijdrage leest u alles over uw rechten bij een bedrijfsongeval in Deventer en omstreken. Heeft u vragen of wilt u letselschade verhalen, neemt u dan gerust contact op met onze letselschade advocaat bij u in de buurt. Wij helpen u altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in.

Icon

Vaststellen aansprakelijkheid bij bedrijfsongeval in Deventer

Het is niet altijd eenvoudig om aansprakelijkheid vast te stellen. Het letselschadeslachtoffer en de werkgever hebben beiden een bewijslast. De persoon die het bedrijfsongeval in Deventer is overkomen dient te bewijzen dat:

✅ Hem of haar een ongeval tijdens het werk is overkomen.

✅ Dat bij het arbeidsongeval letsel is ontstaan.

Is aan deze bewijslast voldaan? Dan is er in beginsel sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Dit is slechts anders indien de werkgever bewijst dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden van het ontstaan van het bedrijfsongeval. Uit de rechtspraak blijkt dat het voor de werkgever lastig is om dit aan te tonen. Dit betekent dat er bij een bedrijfsongeval in Deventer bijna altijd sprake is van aansprakelijkheid. Een letselschade claim is hiermee bij een ongeval op het werk ook meestal succesvol.

Staat de aansprakelijkheid vast? Dan is er recht op een letselschade vergoeding. Alle als gevolg van het bedrijfsongeval ontstane schade dient dan vergoed te worden. Omdat de meeste werkgevers verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid tegen arbeidsongevallen betaalt deze verzekeraar uw letselschade.

Letselschade claimen na bedrijfsongeval in Deventer

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval is niet eenvoudig. Daarom is in de wet opgenomen dat u bij letsel recht heeft kosteloze rechtsbijstand. Dit is van belang omdat bij letselschadeverzekeraars ervaren en deskundige letselschade juristen werken. Het is dan belangrijk dat u zelf ook een beroep kunt doen op een letselschade specialist zoals een letselschade advocaat. In Deventer en omstreken vindt u deze bij Brugman Letselschade Advocaten.

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade, oftewel smartengeld. Voorbeelden van materiële schade zijn ten eerste inkomensschade. Hiervan is sprake bij arbeidsongeschiktheid door het bedrijfsongeval. Andere letselschade posten zijn onder andere medische kosten, reiskosten, schade door een studievertraging en kosten voor hulp in het huishouden.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten en het verdriet welke u door het ongeval op het werk lijdt. Daarnaast is het een vergoeding voor angstklachten en andere psychische klachten. Bij letsel is er altijd recht op een vergoeding van het smartengeld.

Icon

Kosteloos letselschade verhalen met een letselschade advocaat in Deventer

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Deventer. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. De kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de aansprakelijke partij, in de regel meestal de letselschade verzekeraar.

Wilt u een kosteloos letselschade advies of uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar