Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Gemert?

Een bedrijfsongeval in Gemert? Wij helpen u kosteloos!

Het kan u zomaar overkomen, een bedrijfsongeval. De impact hiervan op uw leven kan heel groot zijn. U kunt niet werken, komt onder behandeling van uw huisarts of u moet zelfs naar het ziekenhuis. Het is dan logisch dat u zich zorgen maakt. Op financieel gebied nemen onze letselschade advocaten in Gemert en omstreken u deze zorgen graag uit handen. Wij verhalen na een bedrijfsongeval in Gemert alle kosten en schade, kosteloos!

Uiteraard wilt u de relatie met uw werkgever goed houden na een ongeval op het werk. Gelukkig zijn werkgevers verzekerd tegen werkgeversaansprakelijkheid. Uw letselschade claimen wij dan ook voor u op de letselschadeverzekeraar.

Contact met uw letselschade advocaat in Gemert en omstreken

Bent u gewond geraakt bij een arbeidsongeval en lijdt u schade? Onze letselschade advocaten helpen u graag. En dat doen wij altijd 100% kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de letselschade verzekeraar van uw werkgever. Bel 0800 278 46 26 of vul ons contactformulier in voor het kosteloos laten verhalen van uw letselschade na een bedrijfsongeval in Gemert. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Icon

Bedrijfsongeval melden

Op grond van de wet rust op u bij een bedrijfsongeval in Gemert een bewijslast. Dit is echter een lichte bewijslast. U hoeft slechts te bewijzen dat u a. een arbeidsongeval is overkomen en b. dat u hieraan letsel heeft overgehouden. Het is voor u daarom van belang uw bedrijfsongeval te melden. Dit kan in eerste instantie bij de werkgever. Op de werkgever rust vervolgens een zware bewijslast. De werkgever moet aantonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden van het ongeval. Dit houdt in dat:

✅ de werkplek veilig is;
✅ machines goed onderhouden en niet gebrekkig zijn;
✅ er voldoende instructies zijn gegeven;
✅ de toezicht op het werk voldoende was.

Voldoet de werkgever niet aan zijn zorgplicht? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Alle schade waaronder de inkomensschade zal dan betaald moeten worden.

Icon

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval

Staat de aansprakelijkheid van de werkgever vast? Dan dient uw letselschade vergoed te worden. Omdat werkgevers in beginsel verzekerd zijn, zal de letselschade verzekeraar uw letselschade vergoeden. Het gaat dan om onder andere de volgende schadeposten:

✅ Inkomensschade
✅ Medische kosten
✅ Kosten voor hulp in het huishouden
✅ Onderhoudskosten huis en tuin
✅ Reiskosten
✅ Smartengeld

De eerste 5 schadeposten zijn materiële schadeposten, dat wil zeggen dat ze op geld waardeerbaar zijn. Smartengeld is juist niet op geld waardeerbaar. Het is een vergoeding voor pijnklachten en angstklachten die u door het ongeval ervaart.

Contact met uw letselschade advocaat

Heeft u vragen nadat u een bedrijfsongeval is overkomen of wilt u kosteloos uw letselschade na een bedrijfsongeval in Gemert laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Gemert

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar