Wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos
Bent u als fietser aangereden in Rotterdam?

Als fietser aangereden in Rotterdam? Claim uw letselschade!

U bent door een motorvoertuig als fietser aangereden in Rotterdam. Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding! Dit is in de wet opgenomen. Het maakt daarbij niet uit wie fout is, u ontvangt altijd een schadevergoeding!

Is het fietsongeluk veroorzaakt door het motorvoertuig? Dan kunt u een volledige schadevergoeding eisen. Alle schade die u lijdt, waaronder het smartengeld, wordt betaald door de letselschade verzekering van de tegenpartij. En u heeft ook nog eens recht op een kosteloze letselschade advocaat. Ook de hiermee gemoeide kosten maken deel uit van uw schadevergoeding bij letselschade.

Droeg u zelf ook bij aan het ongeval? Gaf u bijvoorbeeld geen voorrang en bent u daardoor door een scooter aangereden? Dan nog heeft u recht op ten minste 50% van uw letselschade! Alleen bij overmacht is dit anders. In de praktijk slaagt dit verweer echter bijna nooit.

Icon

Als fietser aangereden in Rotterdam? Wij helpen u kosteloos!

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Niks is echter minder waar! Onze letselschade specialisten helpen u 100% kosteloos als u als fietser aangereden bent in Rotterdam. Ook bij een deel eigen schuld. Te mooi om waar te zijn? Kleine lettertjes? Nee, die zijn er niet bij ons. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand gewoon op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een letselschade verzekeraar.

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd. Dit op basis van de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen. Bent u als fietser aangereden in Rotterdam door een motorvoertuig? Dan is er dus altijd een verzekeraar die uw letselschadevergoeding moet voldoen!

U kunt ook kiezen om geholpen te worden op no cure no pay basis. Een no cure no pay advocaat helpt u dan kosteloos, maar vraag vervolgens wel een deel van zijn kosten aan u bij een positief resultaat. Wij adviseren u hier niet mee in te stemmen als de aansprakelijkheid erkend is. De tegenpartij moet dan namelijk opkomen voor uw schade en de kosten voor rechtsbijstand!

Letselschade vergoeding bij fietsongeluk

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiële schade en smartengeld. Als u gewond bent geraakt bij het fietsongeluk heeft u op beide recht. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt, het verdriet omdat u een verkeersongeval is overkomen en voor psychische klachten, zoals een PTSS.
Materiële schade zijn alle schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Bijvoorbeeld schade omdat u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt bent of omdat u medische kosten maakt!

Wilt u weten waar u recht op heeft nadat u op de fiets aangereden bent? Vraag dan een gratis letselschade advies aan. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Een aantal van onze letselschade experts zijn zelfs lid van de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u de beste mogelijke rechtsbijstand ontvangt!

Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar