Wij verhalen uw letselschade 100% kosteloos
Bent u als fietser aangereden in Rotterdam?

Als fietser aangereden in Rotterdam? Claim uw letselschade!

U bent door een motorvoertuig als fietser aangereden in Rotterdam. Dan heeft u altijd recht op een letselschadevergoeding! Dit is in de wet opgenomen. Het maakt daarbij niet uit wie fout is, u ontvangt altijd een schadevergoeding!

Is het fietsongeluk veroorzaakt door het motorvoertuig? Dan kunt u een volledige schadevergoeding eisen. Alle schade die u lijdt, waaronder het smartengeld, wordt betaald door de letselschade verzekering van de tegenpartij. En u heeft ook nog eens recht op een kosteloze letselschade advocaat. Ook de hiermee gemoeide kosten maken deel uit van uw schadevergoeding bij letselschade.

Droeg u zelf ook bij aan het ongeval? Gaf u bijvoorbeeld geen voorrang en bent u daardoor door een scooter aangereden? Dan nog heeft u recht op ten minste 50% van uw letselschade! Alleen bij overmacht is dit anders. In de praktijk slaagt dit verweer echter bijna nooit.

Lees alles over letselschadevergoedingen bij een fietsongeluk: 

Als fietser aangereden in Rotterdam? Wij helpen u kosteloos!

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Niks is echter minder waar! Onze letselschade specialisten helpen u 100% kosteloos als u als fietser aangereden bent in Rotterdam. Ook bij een deel eigen schuld. Te mooi om waar te zijn? Kleine lettertjes? Nee, die zijn er niet bij ons. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand gewoon op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een letselschade verzekeraar.

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd. Dit op basis van de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen. Bent u als fietser aangereden in Rotterdam door een motorvoertuig? Dan is er dus altijd een verzekeraar die uw letselschadevergoeding moet voldoen!

U kunt ook kiezen om geholpen te worden op no cure no pay basis. Een no cure no pay advocaat helpt u dan kosteloos, maar vraag vervolgens wel een deel van zijn kosten aan u bij een positief resultaat. Wij adviseren u hier niet mee in te stemmen als de aansprakelijkheid erkend is. De tegenpartij moet dan namelijk opkomen voor uw schade en de kosten voor rechtsbijstand!

Letselschade vergoeding bij fietsongeluk in Rotterdam

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiële schade en smartengeld. Als u gewond bent geraakt bij het fietsongeluk heeft u recht op beide. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt, het verdriet omdat u een verkeersongeval is overkomen en voor psychische klachten, zoals een PTSS.
Materiële schade zijn alle schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Bijvoorbeeld schade omdat u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt bent of omdat u medische kosten maakt!

Wilt u weten waar u recht op heeft nadat u op de fiets aangereden bent? Vraag dan een gratis letselschade advies aan. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht via de contactpagina. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten in Rotterdam

Brugman Letselschade Advocaten betreft een advocatenkantoor dat zich volledig toespitst op het behartigen van de belangen van slachtoffers die te maken hebben met letselschade. Bij ons vind je gespecialiseerde advocaten die klaarstaan om slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen, en hondenbeten te ondersteunen bij het verkrijgen van een maximale schadevergoeding. 

Het is belangrijk om te vermelden dat wij exclusief werken ten behoeve van de slachtoffers en geen zaken aannemen van verzekeraars. Ons kantoor geniet volledige onafhankelijkheid en wij handelen strikt in het voordeel van onze cliënten. Onze inzet is maximaal om de aansprakelijke partij te dwingen tot vergoeding van de opgelopen letselschade. Als letselschade advocaat in Rotterdam staan wij altijd paraat voor onze cliënten, om hen te ondersteunen en te begeleiden bij het verkrijgen van de rechtvaardige schadevergoeding waar zij recht op hebben.

Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Een aantal van onze letselschade experts zijn zelfs lid van de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand ontvangt!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews over onze letselschade advocaten!

mr. Steven Polak
Senior letselschade advocaat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade kunt u bij Steven terecht voor al uw letselschadezaken en het verhalen van overlijdensschade.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar