Dit is niet nodig, wij helpen u bij letselschade 100% kosteloos!
Zoekt u rechtshulp op no-cure-no-pay basis?

rechtshulp op no-cure-no-pay basis, niet doen!

No cure no pay betekenis

No cure no pay betekent ‘geen oplossing geen betaling” Bij rechtshulp op basis van no cure no pay basis betekent dit dat u uw letselschadejurist of letselschade advocaat alleen betaald als een bepaald resultaat is behaald. Bij letselschade bijvoorbeeld als de aansprakelijkheid een feit is.

Als tegenprestatie voor de “gratis” rechtsbijstand bij no-cure-no-pay houdt een letselschadebureau vaak een percentage van uw letselschadevergoeding in. No-cure-no-pay is dus helemaal niet zo “gratis” als een letselschade- expert doet voorkomen!

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat

Bij het verhalen van letselschade is no-cure-no-pay bijna nooit gunstig. Want als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan dient deze partij (vaak een verzekeraar) uw kosten voor rechtsbijstand van een letselschade advocaat gewoon te betalen. U heeft dus recht op kosteloze rechtshulp bij letselschade!

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of bent u het slachtoffer van een hondenbeet? Neem contact met ons op, wij helpen u 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht!

IconNo cure no pay letselschade

Veel letselschade juristen en letselschade bureau’s adverteren met gratis rechtsbijstand bij letselschade. Vaak is deze rechtshulp helemaal niet zo gratis al u denkt. U wordt dan ernstig benadeeld. Bij letselschade betaalt de aansprakelijke partij de kosten van rechtsbijstand. Betaalt u dan ook nog eens een percentage van uw letselschade aan het letselschade bureau? Dan betaalt u dus dubbel!

No-cure-no-pay bij letselschade is dus altijd nadelig voor u. Kies daarom altijd voor een ervaren en erkende letselschade advocaat met een LSA- lidmaatschap. Dit is het hoogste keurmerk op het gebied van letselschade! U weet dan zeker dat uw letselschade na een ongeval kosteloos wordt verhaald.

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Onze advocaten zijn lid van de LSA en de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u wordt bijgestaan door een erkende en ervaren specialist op het gebied van letselschade!

No cure no pay advocaat

Ook advocaten bieden rechtshulp op basis van no-cure-no-pay aan. Tot voor kort was dit voor advocaten verboden! Een no cure no pay advocaat bestond dan ook niet. Onder strikte voorwaarden is het advocaten echter toegestaan om letselschade zaken op deze basis aan te nemen. Dit is meestal het geval bij een gerechtelijke procedure of als de tegenpartij de aansprakelijkheid ontkent.

In de praktijk wordt er bijna nooit gebruik gemaakt van no-cure-no-pay. Dit is ook niet nodig omdat in bijna alle letselschadezaken de aansprakelijkheid een feit is. Zo is het bij een achterop aanrijding direct duidelijk wie er aansprakelijk is. En op grond van de wet is een werkgever in haast altijd aansprakelijk voor de letselschade van zijn medewerkers.

Bent u door een hond gebeten? Dan is de bezitter van de hond altijd aansprakelijk omdat er sprake is van een risico- aansprakelijkheid. Dit geldt ook voor de gemeente bij een val over een losliggende stoeptegel!

No cure no pay advocaat letselschade

Bent u op zoek naar een no cure no pay advocaat bij letselschade? Bel ons, wij helpen u gratis, no cure no pay is niet nodig! Bel 0800 278 46 26 of stuur ons een bericht!

Schadevergoeding claimen bij letselschade

Is u een ongeval overkomen en is een ander aansprakelijk? Dan kunt u een schadevergoeding claimen bij letselschade. Dit is niet eenvoudig. Verzekeraars proberen zo weinig mogelijk schade te vergoeden terwijl u hier wel recht op heeft! Daarom is het van belang om een letselschade specialist in de arm te nemen. En bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u hierbij 100% kosteloos!

Uw schadevergoeding en de kosten voor rechtshulp verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Maximale schadevergoeding letselschade

Bij een schadevergoeding kunt u denken aan de volgende schadeposten:
 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid
 • Medische kosten
 • Verzorgingskosten
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Reparatie- en vervangingskosten
 • Smartengeld

Bij Brugman Letselschade Advocaten gaan wij voor een maximale schadevergoeding bij letselschade. Dit dankzij jarenlange ervaring en de deskundigheid van onze letselschade advocaten.

Wilt u uw letselschade laten verhalen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Second opinion letselschadeIcon

Bent u niet tevreden over uw letselschadejurist of rechtsbijstandsverzekering? Wij voeren ook kosteloos een second opinion van uw letselschadedossier uit. Een letselschade advocaat van ons kantoor bestudeerd uw dossier en brengt een advies uit. Wilt u dat wij op basis van dit advies uw letselschadezaak overnemen? Dan doen wij dit gratis! U hoeft hier niks voor te doen.
Wij vragen uw dossier op bij uw letselschade-expert en zorgen dat uw alsnog een maximale schadevergoeding van uw letselschade ontvangt! Bel 0800 278 4626 (gratis) voor een kosteloze second-opinion!

Brugman Letselschade Advocaten bij u in de buurt

Brugman Letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij staan alleen letselschadeslachtoffers bij, geen verzekeraars en geen aansprakelijke partijen. Wij zijn partijdig en onafhankelijk!Icon

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn altijd in de buurt. Ons hoofdkantoor staat in Noord-Holland. Maar met afspraaklocaties door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt. En indien gewenst komen wij gewoon naar u thuis om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Bent u het slachtoffer van een hondenbeet of een val? Neem contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij staan u graag met raad en daad bij!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar