Wij verhalen uw letselschade vergoeding 100% kosteloos!
Bent u als fietser aangereden in Tilburg?

Als fietser aangereden in Tilburg? Claim uw schade!

Brugman Letselschade Advocaten

Bent u als fietser aangereden in Tilburg? De kans is groot dat u dan recht heeft op een letselschade vergoeding. Het maakt daarbij niet uit of u iemand aansprakelijk kan stellen voor schade. Want u heeft altijd recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld!

De enige voorwaarde is dat u op de fiets bent aangereden door een motorvoertuig!

Op grond van artikel 185 van de Wegenverkeersweg is een fietser en voetganger een kwetsbare verkeersdeelnemer. Bent u dus als fietser aangereden door een auto, dan heeft u op grond van dit wetsartikel recht op een schadevergoeding.

Aansprakelijk stellen bij fietsongeluk Tilburg

Wilt u iemand aansprakelijk stellen voor schade? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Tilburg op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Iemand aansprakelijk stellen gebeurt per brief. Hierin staat wie u aansprakelijk stelt en op welke grond. Ook staat in de aansprakelijkstelling waar u als fietser aangereden bent en waarom u van mening bent dat iemand aansprakelijk is. Ten slotte dient de verjaring gestuit te worden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zorgen wij ervoor dat de aansprakelijke partij op de juiste manier aansprakelijk gesteld wordt en claimen wij uw schade. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u.

Icon

Als fietser aangereden in Tilburg? Altijd recht op schadevergoeding!

Is een ander aansprakelijk voor het ontstaan van uw letsel? Dan dient de letselschade verzekering van deze partij u schadeloos te stellen. Alle schade, zowel de materiële schade als het smartengeld dient dan vergoed te worden.

Bent op de fiets aangereden door een eigen verkeersfout? Gaf u de auto geen voorrang of reed u door rood? Dan heeft u toch recht op een schadevergoeding. U ontvangt op grond van de Wegenverkeerswet altijd ten minste 50% van uw schade vergoed. Dit is alleen anders als de bestuurder van het motorvoertuig overmacht kan bewijzen. In de praktijk lukt dit bijna nooit. Is uw kind jonger dan 14 jaar aangereden? Dan is er een schadevergoedingsplicht van 100%!

Kosteloze rechtsbijstand bij fietsongeluk

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u gegarandeerd kosteloos! De aansprakelijke partij betaalt de kosten van rechtsbijstand. U maakt voor een letsel advies of het verhalen van uw letselschade dus nooit kosten! Dat is wel zo fijn. Alle kosten worden op de letselschade verzekering verhaald.

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Bel of stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak bij u thuis of op een van onze 8 afspraaklocaties in heel Nederland. T | 0800 278 4626 (gratis).

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar