Wilt u de gemeente aansprakelijk stellen voor schade na een ongeval?
Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten verhalen uw letselschade!

Gemeente aansprakelijk stellen voor letselschade

Wilt u de gemeente aansprakelijk stellen voor schade? | Dit is niet zo eenvoudig als het misschien klinkt. Als u na een ongeval letselschade lijdt, bijvoorbeeld omdat u bent gevallen over een stoeptegel, dan moet u de gemeente hiervoor een brief sturen. Dit noemen wij een aansprakelijkstelling. Hierin staat juridische tekst, daarom is de gemeente aansprakelijk stellen voor schade werk van letselschade advocaten.

Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij al 11 jaar schade op de gemeente en de provincie als gevolg van een ongeval. Dus bent u gevallen over een losliggende of omhoog staande stoeptegel? Of lijdt u letselschade door een gebrek aan de weg? Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos.

De gemeente aansprakelijk stellen voor schade? Neem contact met ons op via 0800 278 4626 of stuur een bericht.

 

Icon

Gemeente aansprakelijk stellen voor letselschade, wat wordt vergoed?

Indien u schade lijdt als gevolg van een val, dan spreken wij van letselschade. Het kan dan gaan om kosten die u maakt, bijvoorbeeld uw eigen risico en reiskosten. Maar het kan ook zo zijn dat u door het ongeval niet kunt werken. Er is dan sprake van arbeidsongeschiktheid.

Meestal betaalt uw werkgever uw basissalaris een periode door. Maar onregelmatigheidstoeslag wordt vaak niet doorbetaald. En na 1 jaar ontvangt u nog maar 70% van uw salaris. Bent u zelfstandig ondernemer? Dan valt uw inkomen door een ongeval soms helemaal weg!

Een ongeval kan dus nog al grote financiële gevolgen voor u hebben. Daarom is het van belang om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Deze zorgt ervoor dat al uw letselschade op de gemeente verhaalt wordt.

In de letselschade kennen wij onder andere de volgende schadeposten:

 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid.
 • Medische kosten zoals u eigen risico en eigen bijdragen.
 • Reis- en parkeerkosten
 • Kosten voor hulp in het huishouden
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Smartengeld.

Ik heb letsel door toedoen van de gemeente, wat moet ik doen?

Bent u gevallen over een stoeptegel of een ander gebrek aan de weg? Indien er getuigen zijn van het ongeval schrijf dan de naam en het telefoonnummer van deze persoon op. U moet namelijk bewijzen dat u het ongeval is overkomen! Maak daarnaast goede kleurenfoto’s van het gebrek in de weg. Want u moet ook nog eens bewijzen dat de stoep, straat of weg niet in orde was.

Ga met uw letsel direct naar een arts. Dit kan de huisarts zijn en bij ernstiger letsel de eerste hulp. U letsel ligt dan schriftelijk vast. U kunt dan a. bewijzen dat u een ongeval is overkomen, b. dat het ongeval is veroorzaakt door een gebrek aan de stoep, straat of weg en c. dat u door het ongeval letsel lijdt!

Schakel vervolgens ook zo snel mogelijk een LSA- advocaat in van Brugman Letselschade Advocaten als u de gemeente aansprakelijk wilt stellen voor letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht.

 

Wat kan een letselschade advocaat voor mij doen?

Als u een letselschade advocaat in de arm neemt, dan onderzoekt deze eerst voor u wie de wegbeheerder is, de gemeente of de provincie. Vervolgens stelt uw letselschade advocaat de gemeente aansprakelijk voor uw letselschade.

Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat uw letselschade op de aansprakelijke gemeente verhaald wordt. Daarbij onderzoekt hij ook of er rekening gehouden moet worden met toekomstige schade en stuit uw letselschade advocaat de verjaringstermijn voor u.

Wilt u de gemeente aansprakelijk stellen voor letselschade? Neemt u dan contact op met een letselschade advocaat van ons kantoor. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u op de aansprakelijke gemeente. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl uw letselschadespecialist uw letselschade verhaalt.

Brugman Letselschade Advocaten

Mogen wij voor u de gemeente aansprakelijk stellen voor letselschade? Vraag onze letselschade advocaten om advies. Bel of maak een afspraak bij u thuis om bij ons op een van de 7 afspraaklocaties door heel Nederland. Wij helpen u graag!

IconOnze medewerkers staan graag voor u klaar. Bel 0800 278 4626 en stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar