Hier leest u alles over de hoogte van de schadevergoeding bij een bedrijfsongeval!
Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval en is er sprake van letsel?

Wat is de hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval?

Er is u een bedrijfsongeval overkomen en hierbij is letsel opgelopen. Hierdoor bent u arbeidsongeschikt en maakt u kosten. De vraag die dan gesteld kan worden is: “wat is de hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval? Dit is een belangrijke vraag nu u wellicht een deel van uw inkomen kwijt bent of zult raken. Maar ook omdat u kosten maakt, bijvoorbeeld voor (extra) hulp ik het huishouden en medische kosten.

Brugman Letselschade Advocaten is dé specialist als het om het verhalen van letselschade gaat. En omdat wij kantoren door heel Nederland hebben, zijn wij altijd in de buurt. Onze letselschade advocaten komen ook gewoon bij u thuis om al uw vragen te beantwoorden en de hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval uit te rekenen.

Lijdt u letselschade door een ongeval op het werk? Neem dan vrijblijvend contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag en in bijna alle gevallen ook nog eens volledig kosteloos!

Icon

De hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval berekenen

De hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval berekenen is niet eenvoudig. Bij letselschade berekenen zijn namelijk veel factoren van belang zoals het (gemiste) inkomen, de gezinssamenstelling en de leeftijd van het letselschade slachtoffer. Zo is de inkomensschade van iemand van 25 die volledig arbeidsongeschikt is vaak hoger dan iemand in dezelfde functie van 60 jaar. En iemand in een startersfunctie zal bij arbeidsongeschiktheid minder inkomensschade hebben dan iemand met een senior functie.

De hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval berekenen gebeurd door het opstellen van een schadestaat. Globaal kunnen de volgende letselschadeposten op een schadeoverzicht staan:

✅ inkomensschade door arbeidsongeschiktheid;
✅ medische kosten;
✅ kosten voor huishoudelijke hulp;
✅ (extra) kinderopvang;
✅ reiskosten;
✅ onderhoudskosten van uw huis en/ of tuin;
✅ pensioenschade;
✅ een studievertraging;
✅ hogere energiekosten
✅ smartengeld

Letselschade bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Materiële schadeposten zijn te berekenen. Immateriële schade of smartengeld berekenen is echter niet mogelijk. Het is een vergoeding voor pijnklachten, verdriet, boosheid en angstklachten door het bedrijfsongeval. Deze schadepost wordt berekend door middel van de smartengeldgids.

Ik wil de hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval berekenen!

Wilt u de hoogte van de vergoeding bij een bedrijfsongeval berekenen? Onze letselschade advocaat bij u in de buurt helpt u hier graag bij. Wij zullen samen met u uw letselschade berekenen en de letselschade claim indienen bij de verzekeraar.

Bij het berekenen van uw letselschade na een arbeidsongeval kijken wij naar de gevolgen die het ongeval voor u hebben. Bent u arbeidsongeschikt door het bedrijfsongeval? Dan vergelijken wij uw salarisspecificaties van vóór het ongeval met de loonstroken van na het ongeval. Het verschil verhalen onze letselschade specialisten als schade. Bent u zelfstandig ondernemer? Ook dan kunnen wij uw inkomensschade berekenen. Daarbij maken wij gebruik van jaarcijfers, uw aangiftes inkomstenbelasting en de BTW- aangiftes.

Naast inkomensschade berekenen wij ook alle overige letselschade. Zo krijgt u een compleet beeld van uw letselschade. Daarbij houden wij ook rekening met toekomstige schade! Bent u akkoord met onze letselschade berekening? Dan dienen wij uw letselschade claim in bij de letselschade verzekeraar van de werkgever. De werkgever is namelijk aansprakelijk voor uw letselschade. Dit op grond van zijn zorgplicht. De werkgever moet namelijk zorgen dat u veilig uw werk kunt doen en er alles aan doen om een bedrijfsongeval te voorkomen.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u als gevolg van een ongeval op het werk schade? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij het berekenen en verhalen van uw letselschade. Wij helpen u altijd 100% kosteloos en een intakegesprek bij u thuis of op 1 van onze 8 kantoren kan vaak binnen 24 uur plaatvinden.

Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Wij voeren ook het keurmerk van deze organisatie. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u wordt bijgestaan door een deskundige en betrouwbare partij!

Wilt u een vrijblijvend letselschade advies, uw letselschade laten berekenen of letselschade claimen? Neem dan contact met onze letselschade specialist bij u in de buurt op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar