Letsel door een ongeval in Apeldoorn en op zoek naar een letselschade advocaat?
Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u kosteloos!

Letselschade advocaat Apeldoorn

Bij letselschade kunt u kosteloos gebruik maken van de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Apeldoorn. De kosten worden namelijk verhaald op de aansprakelijke partij. Brugman Letselschade Advocaten verhaalt alle kosten die u door een ongeval maakt, van medische kosten tot reiskosten. Bent u arbeidsongeschikt door het ongeval of heeft u hulp in het huishouden nodig? Ook deze schade verhalen wij voor u, 100% kosteloos!

Lijdt u schade door het letsel dat u heeft opgelopen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews over onze letselschade advocaten!

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Apeldoorn voor mij?

Na een ongeval heeft u recht op goede zorg en de juiste revalidatie. Daarnaast heeft u recht op een letselschadevergoeding en goede juridische begeleiding. Een ongeval heeft immers nogal flinke gevolgen voor u. Voor nu, maar mogelijk ook voor de toekomst. Dan is het goed om te weten dat uw letselschade advocaat in Apeldoorn van ons kantoor kosteloos voor u werkt.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich kunt richten op uw herstel. Daarom nemen wij het verhalen van de gemaakte kosten en schade graag voor u uit handen. Wij regelen dat de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling ontvangt en regelen direct een eerste voorschot voor u. Dan hoeft u geen schade voor te schieten!

Wie is uw letselschade advocaat in Apeldoorn?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

Onze toegewijde team van letselschade advocaten in Apeldoorn staat voor u klaar om kosteloos uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Wij begrijpen dat het omgaan met letselschade een emotionele en complexe situatie kan zijn, en daarom is het van cruciaal belang om de juiste juridische bijstand te krijgen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten staan we bekend om onze vastberadenheid om maximale compensatie te verkrijgen voor onze cliënten. Of het nu gaat om lichamelijke verwondingen, inkomensverlies, medische kosten of smartengeld, onze ervaren letselschade advocaten hebben de expertise om u effectief te vertegenwoordigen en uw rechtmatige vergoeding veilig te stellen.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Welke schadeposten worden vergoed bij een ongeval?

Ieder letsel brengt andere schade met zich mee en niet iedere schadepost is iedereen van toepassing. Dit zijn echter de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Het eigen risico
 2. Eigen bijdragen behandelingen
 3. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 4. Reiskosten
 5. Een studievertraging
 6. Hulp in het huishouden
 7. Smartengeld
 8. Reparatie-en vervangingskosten

Welke schadeposten onderdeel uitmaken van uw letselschade vergoeding hangt af van uw persoonlijke omstandigheden. Uw letselschade advocaat in Apeldoorn adviseert u graag in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Neem contact met ons op!

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Apeldoorn

Een letselschade advocaat verhaalt uiteraard uw letselschade zoals inkomensschade en medische kosten. Bij Brugman Letselschade Advocaten in doen wij echter meer voor u. Wij brengen de financiële gevolgen in beeld, maar zorgen ook dat u de best mogelijke zorg ontvangt en wij hebben een eigen medisch adviseur die u en ons adviseert op medisch gebied. Problemen op het werk? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten doen wij dus veel meer dan alleen kosten en schade verhalen. Dit biedt uw letselschade advocaat in Apeldoorn u:

 • 100% kosteloze rechtsbijstand
 • Een adviesgesprek gewoon bij u thuis
 • Direct een voorschot op u letselschade
 • Een kosteloos medisch advies
 • Bepalen van de beste zorg
 • Overname van alle financiële rompslomp na een ongeval

Kortom, bij Brugman Letselschade Advocaten doen wij meer dan letselschade verhalen alleen. Wij helpen u op alle mogelijke gebieden zodat u zich kunt richten op dat wat echt belangrijk is, uw revalidatie en maximaal herstel.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Apeldoorn helpen wij u altijd 100% kosteloos. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand.

Icon

Praktische letselschade tips van onze advocaten in Apeldoorn

Bij letselschade is het essentieel om op de juiste manier te handelen en uw rechten te beschermen. Onze ervaren letselschade advocaten in Apeldoorn delen graag nuttige tips om u hierbij te ondersteunen:

 • Verzamel bewijsmateriaal van het ongeval, zoals foto’s, getuigenverklaringen en eventuele camerabeelden, om de schuldvraag te verduidelijken.
 • Houd een nauwkeurige administratie bij van alle medische kosten en andere uitgaven die verband houden met uw letsel, om een volledige schadevergoeding te kunnen claimen.
 • Maak gedetailleerde aantekeningen van de pijn, beperkingen en impact op uw dagelijks leven als gevolg van het letsel, dit ondersteunt uw smartengeld claim.
 • Meld het ongeval en uw letsel zo snel mogelijk bij de betrokken partijen, zoals uw werkgever, verzekeraar of de hondenbezitter, om uw recht op vergoeding veilig te stellen.
 • Laat uw letsel altijd beoordelen door een arts, zelfs als de verwondingen aanvankelijk mild lijken, om eventuele latere complicaties te kunnen bewijzen.
 • Wees voorzichtig met het ondertekenen van een schikkingsvoorstel zonder eerst juridisch advies in te winnen, dit kan van invloed zijn op de hoogte van uw vergoeding.
 • Neem direct contact op met een ervaren letselschade advocaat voor persoonlijk advies en professionele juridische ondersteuning bij het behartigen van uw belangen.

Maak een afspraak met uw letselschade advocaat in Apeldoorn

Heeft u te maken gehad met een aanrijding in Apeldoorn, een hondenbeet of een bedrijfsongeval in de regio Apeldoorn? Bij ons kunt u rekenen op professionele en toegewijde letselschade advocaten die u 100% kosteloos bijstaan. Geen gedoe met no cure no pay, maar gewoon betrouwbare en gratis rechtsbijstand.

Als ervaren letselschade advocaten begrijpen we dat een ongeval emotioneel en ingrijpend kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw herstel terwijl wij uw letselschadezaak professioneel behandelen. Het verzamelen van bewijsmateriaal, het bijhouden van alle medische kosten, het onderhandelen met verzekeraars – wij nemen al deze taken voor u uit handen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in, zodat een van onze letselschade advocaten in Apeldoorn zo spoedig mogelijk contact met u kan opnemen. Wij zijn er om u te helpen en uw recht op een eerlijke schadevergoeding te waarborgen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar