Bent u gewond geraakt of heeft u medische klachten na een aanrijding in Apeldoorn?
Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten helpen u kosteloos bij letselschade!

Ik ben aangereden in Apeldoorn, wat nu?

U bent op zoek naar een letselschade advocaat na een aanrijding in Apeldoorn en omstreken. Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaten helpen in Apeldoorn bij een aanrijding, of het nu om een auto-ongeluk, fietsongeluk of scooterongeluk gaat. En letselschade claimen doen wij altijd volledig kosteloos voor u als letselschade slachtoffer. De kosten worden betaalt door de aansprakelijke partij.

Icon

Na een aanrijding in Apeldoorn zit u met veel vragen:

✅ Wie is aansprakelijke voor mijn letselschade
✅ Kan ik letselschade vorderen bij een eenzijdig verkeersongeval
✅ Welke schadeposten komen voor vergoeding in aanmerking
✅ Wat kan een letselschade advocaat voor mij doen na een aanrijding
✅ Wat te doen bij eigen schuld als ik op de fiets aangereden ben.

Uw letselschade advocaat in Apeldoorn beantwoord al deze vragen graag voor u, telefonisch of in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. En wij helpen u altijd 100% kosteloos. Neem daarom bij letselschade na een aanrijding in Apeldoorn en omstreken contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik hier en laat uw gegevens achter.

Letselschade na een aanrijding in Apeldoorn

Een aanrijding in Apeldoorn kan voor letsel zorgen. Dit kunnen verwondingen zijn, maar ook medische klachten als nekklachten en rugpijn. Dit letsel kan tot schade leiden, bijvoorbeeld omdat u door het verkeersongeluk minder inkomen geniet of omdat u kosten maakt. Daarbij kan het gaan om het eigen risico, kosten van de fysiotherapeut, reiskosten en kosten voor huishoudelijke hulp. Er is dan sprake van letselschade.

Letselschade wordt vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Ieder motorvoertuig in Nederland is namelijk verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid bij een aanrijding. Alle letselschade dient dan vergoed te worden, zowel de materiële schadeposten als de immateriële schadeposten.

Is het letsel veroorzaakt door een eenzijdig verkeersongeval? Dan wordt uw letselschade vergoed door de schade-inzittendenverzekering. Dit is bijvoorbeeld het geval als u door glad wegdek tegen een boom rijdt, maar ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt. De toedracht is namelijk niet van belang bij een SVI- verzekering.

Passagiers in een auto of op een scooter/ motor hebben bij een aanrijding in Apeldoorn altijd recht op een letselschadevergoeding. U kunt dan ieder gewenst voertuig aanspreken. In de regel wordt de letselschade claim dan behandeld door de autoverzekeraar van de auto waarin u meereed.

Icon

Schadeposten na een aanrijding in Apeldoorn

Letselschade bestaat uit onder andere de volgende schadeposten:

 1. Schade doordat u inkomen mist.
 2. Het eigen risico van uw zorgverzekering.
 3. Facturen van de fysiotherapeut of psycholoog.
 4. Reiskosten.
 5. Kosten voor huishoudelijke hulp.
 6. Ziekenhuisdaggeldvergoeding.
 7. Revalidatiedaggeldvergoeding.
 8. Onderhoudskosten huis & tuin.
 9. Verzorgings-en verpleegkosten.
 10. Smartengeld.

Wilt u weten waar uw letselschade uitkering uit bestaat? Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het berekenen van uw letselschade.

Icon

Kosteloze hulp van een letselschade advocaat in Apeldoorn

Lijdt u letselschade door een aanrijding in Apeldoorn? Uw letselschade advocaat in Apeldoorn verhaalt kosteloos uw letselschade. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld en de hulp ontvangt van de deskundigste en meest ervaren letselschade advocaten in Apeldoorn.

Bel voor een gratis intake of het kosteloos verhalen van uw letselschade in Apeldoorn 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar