Bij Brugman Letselschade advocaten helpen wij u altijd 100% kosteloos!
Lijdt u letselschade in Kampen en bent u op zoek naar een letselschade advocaat?

Letselschade advocaat Kampen

Het betrokken raken bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet kan grote gevolgen voor u hebben. Dan is het goed als u zich laat bijstaan door een letselschade advocaat in Kampen. Deze helpt u gedurende het volledige letselschade traject. Vanaf de aansprakelijkstelling tot aan het vaststellen van de letselschade. Is een ander aansprakelijk? Dan worden ook de rechtsbijstandskosten van uw letselschade advocaat volledig vergoed. Uw letselschade advocaat werkt kosteloos voor u.

Er komt nogal wat kijken bij een letselschadezaak. Het vaststellen van de aansprakelijkheid, het opstellen van een schadestaat, het inschakelen van een medisch adviseur en onderhandelingen. Laat u daarom bijstaan door een letselschade specialiste van Brugman Letselschade Advocaten in Kampen. wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Indienen letselschadeclaim in Kampen

Het indienen van een letselschadeclaim in Kampen beging met de aansprakelijkstelling. Hierin staat de toedracht, de datum van het ongeluk en de gevolgen hiervan. Na erkenning van de aansprakelijkheid kunt u uw letselschadeclaim indienen. Daarbij zijn een veelvoud aan schadeposten van toepassing.

Wat zijn de meeste voorkomende schadeposten bij letselschade? Dit zijn de volgende schadeposten:

 1. Inkomensschade
 2. Kosten voor medische hulp
 3. Huishoudelijke hulp
 4. Een studievertraging
 5. Reiskosten
 6. Onderhoudskosten huis en tuin
 7. Smartengeld

Wilt u weten op welke letselschade vergoeding u recht heeft of uw letselschade berekenen? Neemt u dan contact met ons op. bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag.

Icon

Verkeersongeval in Kampen

Bij een verkeersongeval kan het gaat om een aanrijding tussen 2 of meerdere voertuigen, maar u kunt ook als fietser aangereden worden of als voetganger op het zebrapad worden aangereden. Op grond van de wet is er in deze gevallen recht op een letselschadevergoeding. Maar ook bij een eenzijdig verkeersongeval is er vaak recht op een vergoeding van letselschade, namelijk op grond van een schade-inzittenden verzekering (SVI- verzekering).

Fietser, voetgangers en passagiers in een auto worden extra beschermd in het verkeer. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerwet en in de regeling schuldloze derde. Op basis van dit artikel en deze regeling ontvangt u bijna altijd uw letselschade vergoed.

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschade vergoeding? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Kampen op. Wij zijn er graag voor u.

Bedrijfsongeval in Kampen

Een gladde vloer, een defecte machine of een fout van een collega. Het zijn voorbeelden van gebeurtenissen waarbij u letsel op het werk kunt oplopen. De werkgever moet alles in het werk stellen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Doet hij dit niet of maakt een collega een fout, dan is de werkgever aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Al uw letselschade, zowel de materiële schadeposten als het smartengeld moeten dan betaald worden!

Vaak krijgen wij de vraag: wat is een bedrijfsongeval? Het is een ongeval dat u tijdens het werk van de werkgever of opdrachtgever lijdt en waaraan u letsel overhoudt. Het hoeft daarbij niet strikt te gaan om een ongeval tijdens het werk. Ook een ongeval tijdens een pauze, een verkeersongeval tijdens werktijd en zelfs letsel door een bedrijfsuitje valt onder een bedrijfsongeval.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een letselschade vergoeding? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar