Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Lelystad

Bent u op zoek naar een ervaren en erkende letselschade advocaat in de omgeving van Lelystad? Een advocaat die uw letselschade na een ongeval ook nog eens kosteloos voor u verhaald? Dan bent u bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten aan het goede adres.

Kosteloze hulp van een Letselschade advocaat in Lelystad

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken enkel gespecialiseerde letselschade advocaten. Zij staan onder scherp toezicht van de Orde van Advocaten. U weet dus zeker dat uw belangen worden behartigd door een betrouwbare partij. En uw letselschade advocaat is lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een deskundige en ervaren letselschade advocaat te maken hebt.

Heeft u letselschade door een ongeval en woont u in de regio Lelystad? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. En dat doen wij gegarandeerd kosteloos voor u. Wij verhalen namelijk uw letselschade en onze kosten op de aansprakelijke partij!

Verhalen letselschade in Lelystad

Als u een ongeval is overkomen en daarbij gewond raakt, dan heeft u veelal recht op een schadevergoeding. Schade na een ongeval noemen wij letselschade. U kunt hierbij denken aan de medische kosten die u maakt, bijvoorbeeld uw eigen risico van de zorgverzekering. Maar ook gemaakte reiskosten en reparatiekosten van u auto of fiets komen voor vergoeding in aanmerking.

Soms is het letsel na een ongeval dermate ernstig, dat u zelfs tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Er is dan sprake van inkomensschade. En dit kan grote gevolgen voor u en uw gezin in Lelystad hebben. Ook deze inkomensschade is letselschade. Onze letselschade advocaten verhalen deze schade voor u. Daarbij houden wij ook rekening met schade die in de toekomst ligt!

Neem contact op met uw letselschade advocaat Lelystad!

Lijdt u schade door een ongeval of een medische fout? Onze letselschade advocaten werken in de regio Lelystad en verhalen kosteloos uw letselschade. Wij helpen u graag! Bel voor advies of een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor: 0800 278 4626 of mail ons. Wij zorgen dat u zonder financiële zorgen verder kunt.

mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat

mr. Aniek Waiboer is als letselschade advocaat gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

 

Zoekt u een letselschade advocaat in Dronten of een letselschade advocaat in Ermelo dan wel een  letselschade advocaat in Almere? Ook an kunt u bij onze letselschade advocaten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar