Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Is u een ongeval in Rijssen en omstreken overkomen en lijdt u letselschade?

Letselschade advocaat Rijssen

Heeft u te maken met letsel na een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Bent u gebeten door een hond? Schakelt u dan een letselschade advocaat in Rijssen in van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten adviseren u graag en claimen uw letselschade indien gewenst op de aansprakelijke partij of de schade-inzittendenverzekering. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u.

Op deze pagina leest u wat u kunt doen als u een ongeval is overkomen, welke letselschade posten u kunt verhalen en wat onze letselschade advocaat in Rijssen voor u kan betekenen.

Wilt u een kosteloos intakegesprek met een letselschade advocaat bij u thuis? Bel dan naar 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Op deze pagina leest u meer over het claimen van een letselschadevergoeding door advocaten, hoe een traject verloopt en wat een letselschade advocaat voor u doet.

Icon

Letselschade verhalen in Rijssen

Als u een ongeval is overkomen en een ander is hiervoor aansprakelijk, dan dient deze partij uw letselschade te vergoeden. Het is dan belangrijk om te weten dat er in de meeste gevallen een letselschade verzekeraar is die de schade dekt. Dit geeft u de zekerheid dat de schade ook daadwerkelijk betaald wordt. De vraag is dan alleen, welke schadeposten komen voor vergoeding in aanmerking?

Bij een ongeluk heeft u recht op een vergoeding van alle kosten en schade die geleden wordt. Bent u onder behandeling gekomen van het ziekenhuis? Dan wordt het eigen risico vergoed. Maar ook reiskosten, kosten voor extra kinderopvang en kosten voor hulp in het huishouden maken onderdeel uit van uw letselschade vergoeding. Daarnaast kan er sprake zijn van arbeidsongeschiktheid. U lijdt dan inkomensschade. Ook deze schadepost wordt vergoed.

Bovenstaande schadeposten worden materiële schadeposten genoemd. Daarnaast heeft u bij letselschade recht op een immateriële schadevergoeding. Deze schadevergoeding, ook wel smartengeld genoemd, is een vergoeding voor:

 1. Pijnklachten bijvoorbeeld nekklachten of door een breuk
 2. Angstklachten in het verkeer (PTSS)
 3. Depressieve gevoelens
 4. Psychisch letsel
 5. Ontsierende littekens, bijvoorbeeld na een hondenbeet

Wilt u uw letselschade berekenen of uw smartengeld berekenen? Of wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke persoon? Onze letselschade advocaten in Rijssen helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Letselschade door verkeersongeval Rijssen

Op de A1 en A35 nabij Rijssen gebeuren geregeld auto- ongevallen. Maar ook in Rijssen zelf vinden soms verkeersongevallen plaats. Niet alleen tussen auto’s, ook worden mensen geregeld als fietser aangereden of als voetganger op het zebrapad aangereden. Is bij de aanrijding een auto, scooter of vrachtwagen betrokken? Dan is er voor fietsers en voetgangers altijd een schadevergoedingsrecht. Dit is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Ook als de fietser of voetganger zelf schuldig is aan het ongeval ontvangt de aangereden fietser of aangereden voetganger een schadevergoeding!

Ook bij een kop-staartbotsing of als u in de auto geen voorrang krijgt is er uiteraard recht op een letselschade vergoeding. Is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval of een eigen fout? Dan kunt u toch een schadeclaim indienen, namelijk bij de schade-inzittendenverzekering (svi-verzekering). Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Rijssen adviseert u graag!

Icon

Letselschade door Bedrijfsongeval in Rijssen

Letselschade door een bedrijfsongeval kan veroorzaakt worden door een fout van een collega, een gladde vloer of omdat bedrijfsmiddelen niet in orde zijn. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Eigenlijk is de werkgever in verreweg de meeste gevallen voor uw letselschade aansprakelijk. Dit komt door de zware zorgplicht die op de werkgever rust. Op basis hiervan moet hij alles doen om een arbeidsongeval te voorkomen. En hij moet dit bewijzen! Slaagt hij niet in zijn bewijslast, dan is de werkgever gehouden uw letselschade te vergoeden.

Is u een ongeval op het werk overkomen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Rijssen. Wij helpen u graag en ook nog eens 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade door hondenbeet

Bent u door een hond gebeten en is er sprake van letsel? Dan is de bezitter van de hond aansprakelijk. Dit staat in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Dit artikel luidt:

“De bezitter van een dier is aansprakelijk voor de door het dier aangerichte schade, tenzij aansprakelijkheid op grond van de vorige afdeling zou hebben ontbroken indien hij de gedraging van het dier waardoor de schade werd toegebracht, in zijn macht zou hebben gehad.”

Wat voor een hondenbeet geldt geldt dus voor alle letselschade veroorzaakt door een dier.

Bent u door een hond gebeten? Onze letselschade specialisten helpen u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NOVA

Wat doet een letselschade advocaat in Rijssen na een ongeval

Indien u bent aangereden of als er sprake is van een ongeval op het werk, dan is het van belang dat uw weet wie er aansprakelijk is voor uw schade. Bij een auto-ongeluk is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk het schadeformulier invult. Bij voorkeur op de plek van het auto-ongeluk. Zijn er getuigen, schrijf dan de contactgegevens van deze personen op. Dit kan belangrijk zijn als de tegenpartij stelt dat hij niet schuldig is aan het ongeval of de toedracht weerspreekt.

Werkt de veroorzaker van het ongeval niet mee? Bel dan de politie! Dat voorkomt veel ellende!

Wij adviseren u ook een schadeformulier in te vullen als u als fietser aangereden bent, de toedracht staat dan vast en u heeft de contactgegevens van de aansprakelijke partij!

Uw letselschade advocaat in Rijssen zorgt ervoor dat er een aansprakelijkstelling opgesteld wordt en deze naar de aansprakelijke partij verzonden wordt. Daarnaast wordt er voor u direct een voorschot op de schade aangevraagd en zorgen wij ervoor dat uw een maximale letselschade vergoeding ontvangt.

Contact met uw Letselschade advocaat in Rijssen

Bent u aangereden of bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten in Rijssen helpen u graag. Dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u; de kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij. Bij ons dus geen no cure no pay waar u een percentage van uw letselschade afdraagt. Dit gebeurt nogal eens bij een letselschade bureau. Bij ons betaalt u gegarandeerd niets voor onze rechtsbijstand!
Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar