Brugman Letselschade Advocaten, de specialist op het gebied van letselschade!
In Wageningen op zoek naar een letselschade advocaat?

Letselschade advocaat Wageningen

Bij Letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet heeft u al genoeg zorgen aan het hoofd. Dan is het fijn als iemand u helpt bij de erkenning van de aansprakelijkheid en het berekenen van uw letselschade. Uw letselschade advocaat in Wageningen van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij claimen uw letselschade en dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u.

Bent u betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing of als fietser aangereden? Is u op het werk een ongeval overkomen of bent u door een hond gebeten? Neem contact met ons op, wij helpen u bij het verhalen van uw letselschade, wat er ook is gebeurd! Bel direct 0800 278 4626 of stuur ons een bericht voor gratis hulp na een ongeluk.

Icon

Welke schadeposten verhaalt mijn letselschade advocaat?

Letselschade is heel persoonlijk. Voor de een betekent het arbeidsongeschiktheid, voor de ander een studievertraging en medische kosten. Bij Brugman Letselschade Advocaten inventariseren wij dan ook samen met u de schadeposten die deel uit maken van uw letselschade vergoeding. Dit letselschade advies geven wij gewoon bij u thuis. Wel zo fijn als u gewond bent en/ of klachten heeft.

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Om u een idee te geven zetten wij de meest voorkomende schadeposten bij letsel op een rij:

 1. Loonschade bij arbeidsongeschiktheid
 2. Inkomensschade als zelfstandig ondernemer
 3. Studievertraging
 4. Medische kosten
 5. Verzorgings- en verpleegkosten
 6. Verbouwingskosten ivm aanpassingen
 7. Reiskosten
 8. Kosten voor huishoudelijke hulp
 9. Onderhoudskosten huis en tuin
 10. Reparatie- en vervangingskosten (telefoon, kleding)

Deze schadeposten zijn op geld waardeerbaar, het zijn materiële schadeposten. Naast materiële schade heeft u ook pijn door het ongeval, bijvoorbeeld nekpijn bij een whiplash. Deze schade voor pijnklachten is niet op geld waardeerbaar, maar u heeft wel recht op een compensatie voor deze klachten, net als voor angstklachten en verdriet.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Wageningen

Lijdt u schade door een ongeval en wilt u kosteloze hulp bij het verhalen van een letselschade advocaat in Wageningen? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij Brugman Letselschade wordt u niet geholpen door een letselschade jurist, maar door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. U krijgt dus de beste rechtsbijstand die er voorhanden is!

Neem contact met ons op, wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw letselschade snel en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Ook zorgen wij direct voor een voorschot zodat de eerste schade vergoed is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van het ongeval en kunt u zich bezighouden met wat echt belangrijk is, uw revalidatie!

Bel 0800 278 46 26 0f stuur ons een bericht voor gratis rechtsbijstand bij letselschade, wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar