Lijdt u als gevolg van een verkeersongeval letselschade in Amsterdam De Baarsjes?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade Amsterdam De Baarsjes

Is u een ongeval overkomen in Amsterdam De Baarsjes? En lijdt u hierdoor letselschade? Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam De Baarsjes verhalen helpen wij u graag. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos! Geen no-cure-no-pay en geen kleine lettertjes. Uw letselschade en de kosten voor rechtsbijstand verhaalt Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam De Baarsjes namelijk op de aansprakelijk partij. U wordt volledig schadeloos gesteld!

Wilt u in Amsterdam De Baarsjes uw letselschade verhalen? Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mail. Wij helpen u graag!

Schadevergoeding letselschade Amsterdam De Baarsjes

Het verkeer in Amsterdam De Baarsjes is druk. En het wordt steeds drukker! Neem bijvoorbeeld het Mercartorplein en de Jan Evertsenstraat Hier gebeuren geregeld ongevallen met letsel tot gevolg. En ook met de tram gebeuren er veel ongevallen. Is u een ongeval overkomen in Amsterdam- West oftewel Amsterdam De Baarsjes? En bent u hierbij gewond geraakt? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Schadevergoeding verhalen is niet zo simpel als het wellicht denkt. En een letselschadeclaim kan ook verjaren. Zo moet een ongeval met de tram binnen een korte termijn gemeld worden bij het GVB Amsterdam. Anders kunt u geen letselschade in Amsterdam- De Baarsjes meer verhalen.

Bij Brugman Letselschade Advocaten De Baarsjes weten wij precies welke stappen er genomen moeten worden om uw letselschade te verhalen. Onze letselschade advocaten zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij wordt aangesproken. Ook inventariseren wij uw letselschade. Maakt u medische kosten of heeft u hulp in het huishouden nodig? Of bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval in Amsterdam De Baarsjes? Wij zorgen dat al uw letselschade verhaald wordt. Ook uw smartengeld!

Letselschade Advocaten Amsterdam- De Baarsjes

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam- De Baarsjes heeft jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Onze letselschade advocaten zijn ook echter Amsterdammers, zij kennen de buurt en weten dus ook waar u het over heeft. En dat is wel zo fijn. Wij spreken uw taal!

Alle letselschade advocaten van ons kantoor hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een ongeval. Of het nu gaat om een verkeersongeval, een bedrijfsongeluk of een val over een slecht wegdek, onze letselschade advocaten in Amsterdam De Baarsjes zorgen dat u schadeloos wordt gesteld.

Tramongeval Amsterdam

Bent u gewond geraakt bij een tramongeval in Amsterdam? Als u als voetganger of fietser aangereden bent, kunt u altijd letselschade verhalen op het GVB. Op grond van de rechtspraak worden trams namelijk gelijk gesteld met een motorvoertuig. Dit betekent dat de bescherming van artikel 185 wvw voor u geldt. Deze bescherming voor fietsers en voetgangers houdt in dat u altijd recht op schadevergoeding heeft bij een tramongeval in Amsterdam. Ook als de tram geen blaam treft. Alleen in het geval van overmacht van de trambestuurder is dit anders.

Het kan ook zo zijn dat u als reiziger bent gevallen in de trein. Bijvoorbeeld omdat de trambestuurder hard optrok terwijl u in de tram stond of net wilde gaan zitten. Als trampassagier kunt u een beroep doen op de vervoersovereenkomst. Dit houdt in dat alle letselschade te allen tijde vergoed moet worden door het GVB.

Niet alleen uw letselschade bij een tramongeval komt voor vergoeding in aanmerking, ook de kosten van uw letselschade advocaat in Amsterdam komen voor rekening van de GVB. U kunt dus altijd gratis aanspraak maken op de juridische hulp van ons team van letselschade advocaten.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u letselschade als gevolg van een verkeersongeval of ander ongeval in Amsterdam De Baarsjes? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis en gaan na het eerste gesprek direct voor u aan het werk.

Brugman Letselschade Advocaten De Baarsjes, voor het verhalen van uw letselschade bij een ongeval in onder andere de Jan Evertsenstraat, Het Mercatorplein, De Kolenkitbuurt, de Van Galenbuur en Bos om Lommer. Maar u kunt in heel Amsterdam een beroep op ons doen!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar