Letselschade in Amsterdam IJburg door een ongeval in het verkeer?
Wij behartigen kosteloos uw belangen!

Letselschade Amsterdam IJburg

Letselschade Amsterdam IJburg | Amsterdam IJburg, in 2017 nog ruim 22.000 inwoners. Maar door alle 18.000 woningen die er worden gebouwd voor 45.000 inwoners wordt het steeds drukker. Het is daarmee een van de snelst groeiende delen van Amsterdam. Deze groet brengt ook veel extra verkeer met zich mee. Deze groei kent dan ook een keerzijde, door de toenemende drukte in Amsterdam IJburg neemt ook het aantal ongevallen in het verkeer toe.

Is u ook een verkeersongeval overkomen in Amsterdam IJburg? En wilt u gratis hulp bij het verhalen van uw letselschade door een ervaren en erkende letselschade advocaat in Amsterdam IJburg? Bel of mail ons dan voor het maken een vrijblijvende afspraak. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis in Amsterdam IJburg. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

NIEUW! Wilt u tijdens of buiten kantoortijden direct overleg met een letselschade advocaat in Amsterdam IJburg? Dan kan via onze chatfunctie. Van maandag tot zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur kunt u met een van onze letselschade advocaten chatten. Klik op het icoontje rechts onderaan de pagina en start uw chat! Voor al uw vragen over letselschade of het maken van een afspraak.

Letselschade Amsterdam IJburg

U heeft letselschade opgelopen in Amsterdam IJburg en wilt uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam werkt uitsluitend voor slachtoffers. Wij werken dus niet voor verzekeraars. Onze letselschade advocaten helpen u dan ook graag met het verhalen van u letselschade in Amsterdam IJburg.

Indien u in Amsterdam IJburg een ongeval in het verkeer of op het werk is overkomen, dan maakt u waarschijnlijk kosten. Bijvoorbeeld omdat u in het ziekenhuis bent geweest of omdat u naar de fysiotherapeut bent geweest. Maar ook is het mogelijk dat u door het ongeval tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent geraakt. Is u salaris niet (volledig) doorbetaald? Dan lijdt u schade. Schade als gevolg van een ongeval is letselschade.

Is een ander verantwoordelijk voor het feit dat u in Amsterdam IJburg letselschade lijdt? Dan dient deze partij uw letselschade te vergoeden. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u daar graag bij. Wij verhalen al uw letselschade, zowel de materiële schade als het smartengeld. En dat doen wij volledig kosteloos voor u!

Over Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een begrip in Amsterdam als het om het verhalen van letselschade gaat. Kunt u in Amsterdam IJburg de hulp van een letselschade advocaat gebruiken? Lijdt u letsel door een verkeersongeluk en woont u in Amsterdam IJburg of elders in Amsterdam en omstreken? Letselschade Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij staan uitsluitend slachtoffers bij. Wij werken volledig onafhankelijk en dus niet voor verzekeringsmaatschappijen.

Alle letselschade advocaten van ons kantoor zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook zijn zij lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Uw belangen zijn bij ons dan ook in goede handen.

Contact met uw letselschade advocaat Amsterdam IJburg

Bel 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen over letselschade of het direct verhalen van uw letselschade in Amsterdam IJburg. Mailen kan uiteraard ook

Direct contact met een letselschade advocaat? Start van maandag tot en met zondag van 8.00 uur tot 22.00 een chat met uw letselschade specialist!

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam

Onze letselschade advocaat in Amsterdam vindt u aan de Joop Geesinkweg 901-999, 1114 AB te Amsterdam. Bij ons kunt u altijd terecht voor het claimen van letselschade in Amsterdam, ook in Amsterdam-centrum, Oost, West, Amsterdam Nieuw SlotenAmsterdam Java Eiland en Amsterdam Slotermeer.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar