Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Amsterdam Slotermeer

Slotermeer, een van de wijken van de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam. Een mooi deel van Amsterdam, maar niet zonder gevaar in het verkeer. Want met onder andere de Haarlemmerweg, de Aalbersestraat en Troelstralaan is het verkeer in Slotermeer Druk en gebeuren er veel verkeersongevallen. De gevolgen van zo’n ongeval kunnen aanzienlijk zijn, met soms blijvend letsel tot gevolg. En door dit letsel lijdt u schade, zoals inkomstenverlies, kosten voor hulp in het huishouden en wat dacht u van het eigen risico dat u moet betalen als u naar het ziekenhuis bent geweest.

Helaas gebeuren er in Amsterdam Slotervaart maar natuurlijk in heel Amsterdam ook nog al eens ongevallen waarbij een tram betrokken is. Ook bij dergelijke ongevallen kan er sprake zijn van ernstig letsel, bijvoorbeeld omdat u door de tram wordt aangereden of omdat u in de tram zelf bent gevallen.

Is u een ongeval in het verkeer overkomen en woont u in Amsterdam, bijvoorbeeld in Amsterdam Slotermeer? Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade Amsterdam Slotermeer kosteloos voor u. Uw schade en de kosten van rechtsbijstand worden op de aansprakelijke partij verhaald. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor hulp bij het verhalen van uw letselschade.

Verhalen letselschade Amsterdam Slotermeer

Gelukkig hoeft u bij letselschade Amsterdam Slotermeer meestal niet zelf met de schade te blijven zitten, ook als u zelf een ongeval heeft veroorzaakt en letsel lijdt of als u bij iemand in de auto zat. In Nederland zijn er namelijk veel soorten verzekeringen die zien op een ongeval in het verkeer. De belangrijkste wet is de WAM, de Wet aansprakelijkheid Motorvoertuigen. Op basis van deze wet dient ieder motorvoertuig in Nederland te zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Wordt u dus door een auto, motor of scooter aangereden buiten uw schuld of bent u passagier in een auto, dan wordt uw letselschade Amsterdam Slotermeer altijd vergoed.

Naast de WAM- verzekering hebben de meeste mensen een schade- inzittendenverzekering. Is er sprake van een eenzijdig ongeval, dan kunt u bij een verkeersongeval eigenlijk niemand aansprakelijk stellen, tenzij u als passagier in de auto zat en de bestuurder een fout heeft gemaakt. Dan is de bestuurder gewoon aansprakelijk. Maar als dit niet het geval is, dan heeft u toch recht op een schadevergoeding en wel op de schade- inzittendenverzekering.

Bent u als voetganger of fietser aangereden door een motorvoertuig? Dan is er weer een ander wet van belang, de Wegenverkeerswet. Op basis van die wet heeft u als voetganger of fietser altijd ten minste recht op een schadevergoeding van 50% van uw letselschade in Amsterdam Slotermeer als u wordt aangereden door een motorvoertuig. Bij kinderen tot 14 jaar is dit zelfs 100%.

Schadevergoeding letselschade Amsterdam Slotermeer

Indien u door toedoen van een ander letselschade lijdt, dan moet de aansprakelijke partij uw letselschade vergoeden. Niet alleen uw medische kosten of gemaakte reiskosten, maar ook de schade door arbeidsongeschiktheid. Of kosten die u maakt omdat u een hulp in het huishouden nodig hebt. Alle schade die u door het ongeval in Amsterdam Slotermeer lijdt moet door de aansprakelijke partij vergoed worden.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Daarvoor zijn wij van Brugman Letselschade Advocaten er. Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade in Amsterdam Slotermeer. Wij kennen de letselschade richtlijnen en weten precies waar u recht op heeft. Ook hebben wij een eigen medisch adviseur die wij voor u inschakelen om te kijken of er zich nog klachten of beperkingen in de toekomst kunnen voortdoen. Zo weet u zeker dat u volledig schadeloos gesteld wordt.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u uw letselschade Amsterdam Slotermeer laten verhalen door een ervaren en erkende letselschade advocaat uit Amsterdam? Neemt u dan contact op met onze letselschade advocaat in Amsterdam Slotermeer, Friso Brugman. Hij kent de buurt en helpt u graag. En Friso Brugman komt gewoon bij u thuis langs om met u te praten over het u overkomen verkeersongeval

Bel voor contact met letselschade advocaat Friso Brugman 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag en volledig kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar