Lijdt u in Amsterdam Nieuwendam letselschade door een ongeval?
Onze letselschade advocaten in Amsterdam helpen u kosteloos!

Letselschade Amsterdam Nieuwendam

U zoekt een letselschade advocaat in Amsterdam Nieuwendam na een ongeval? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam aan het juiste adres. Bij ons werken namelijk alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten en wij werken in Amsterdam, dus ook in Nieuwendam. En wij werken na een u ongeval volledig kosteloos als een ander verantwoordelijk is voor de gevolgen van het ongeval! Geen kleine lettertjes, gewoon volledig kosteloos. Want net als uw letselschade Amsterdam Nieuwendam verhalen wij ook de kosten van rechtsbijstand op de verzekeraar van de wederpartij.

Is u een ongeval overkomen en wilt u uw letselschade in Amsterdam Nieuwendam verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van ons kantoor. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor het verhalen van uw letselschade.

Verhalen letselschade in Amsterdam Nieuwendam

Na een ongeval maakt u vaak kosten. U auto of fiets is stuk, maar het kan ook zo zijn dat u bij het ongeval gewond bent geraakt. En dit kan de nodige gevolgen voor u hebben. U moet naar het ziekenhuis, de huisarts en/ of de fysiotherapeut. U maakt dus medische kosten en reiskosten. Maar het kan zelfs zo zijn dat u door het ongeval hulp in het huishouden nodig hebt of arbeidsongeschikt raakt. Dan zijn de kosten nog veel hoger en heeft u minder inkomen!

Schade doordat u gewond raakt bij een ongeval noemen wij letselschade. Het gaat dan om veel verschillende soorten schadeposten. Een aantal schadeposten op een rij:

 • Verlies aan verdienvermogen (als u niet kunt werken door het ongeval).
 • Huishoudelijke hulp als u beperkingen ondervindt bij uw huishoudelijke taken.
 • Medische kosten.
 • Reiskosten.
 • Studievertraging.
 • Economische kwetsbaarheid
 • Reparatiekosten
 • Vervangingskosten
 • Smartengeld.

Wilt u meer weten over waar u in Amsterdam Nieuwendam recht op heeft na een ongeval? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat in Amsterdam van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam

Brugman Letselschade Advocaten is al jarenlang een begrip als het om het verhalen van letselschade gaat. Onze 4 gemotiveerde letselschade advocaten zorgen ervoor dat uw letselschade zonder vertraging en volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Uw letselschade advocaat komt dan ook gewoon bij u thuis in Amsterdam Nieuwendam om met u te praten over het ongeval en de gevolgen hiervan voor u. Vervolgens gaat uw letselschade advocaat voor u aan het werk en verhalen wij alle schade op de aansprakelijke partij

Wij gaan niet over een nacht ijs als het om uw letselschade gaat. Daarom hebben wij ook de beschikking over een eigen medisch adviseur. Deze bestudeerd uw medisch dossier om uit te sluiten dat u in de toekomst nog problemen kunt krijgen van het letsel. Is deze kan er wel, dan zorgen wij dat u de garantie heeft om altijd weer op uw letselschadezaak terug te kunnen komen. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat u geen enkel risico loopt als het om uw letselschade gaat.

Contact met uw advocaat in Amsterdam Nieuwendam

Is u een ongeval overkomen en wilt u uw letselschade in Amsterdam Nieuwendam verhalen op de aansprakelijke partij? Belt ons, wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen en gratis advies in uw letselschadezaak.

 

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar