Hulp nodig na een ongeval met letselschade in Amsterdam Slotervaart?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos!

Letselschade Amsterdam Slotervaart

Letselschade Amsterdam Slotervaart | Amsterdam Slotervaart was voor 2011 een van de stadsdelen van Amsterdam. Op 1 mei 2010 is het echter opgegaan in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Het kent meer dan 45.000 inwoners en is hiermee een van de grootste wijken van Amsterdam! Dit is onder meer te merken in het verkeer. De drukke wegen met al haar voetgangers, fietsers, scooters en auto’s maken het soms erg gevaarlijk in het verkeer in Amsterdam Slotervaart. En dit leidt soms tot ongevallen met letsel.

Letselschade door een ongeluk is ingrijpend. Daarom is het van belang dat u bij het krijgen van een schadevergoeding de juiste hulp krijgt. Niet zomaar van een letselschadebureau, maar van een echte letselschade expert. Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u zo’n expert. Want al onze letselschade advocaten zijn ervaren en meer dan deskundig. Onze letselschade advocaat komt graag bij u thuis in Amsterdam Slotervaart om uw letselschade op de aansprakelijk partij te verhalen.

Uw letselschade vergoeding in Amsterdam Slotervaart

Als u een ongeval in Amsterdam Slotervaart is overkomen en een ander heeft dit ongeval veroorzaakt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De meeste mensen in Nederland zijn verzekerd tegen de gevolgen van een ongeval. De verzekeraar van de aansprakelijke partij zal dan ook in de regel uw letselschade vergoeden.

Heeft de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van het ongeval contact met u gezocht? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Sloterdijk. Dan onderhandelen wij voor u met de verzekeraar. En zo nodig schakelen wij onze medisch adviseur in. Wij zorgen ervoor dat u in Amsterdam Slotervaart niet tekort wordt gedaan en u een maximale schadevergoeding ontvangt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Slotervaart verhalen wij zowel uw materiële schade als het smartengeld. En ook verhalen wij uw toekomstige schade. Zo kunt u met een gerust hart aan u herstel werken terwijl wij uw letselschade verhalen.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Bent u in Amsterdam Slotervaart het slachtoffer van een ongeval? Wilt u uw letselschade laten verhalen door een gespecialiseerde letselschade advocaat? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Slotervaart aan het juiste adres. Wij helpen u kosteloos! Bel 0800 278 4626 of mail ons.

Wilt u tijdens of buiten kantooruren direct een letselschade advocaat spreken? Dan kunt u ook gebruik maken van de chatfunctie van ons kantoor. Iedere dag, ook in het weekend van 8.00 uur tot 22.00 uur! U krijgt meteen contact met een advocaat voor het stellen van al uw vragen of het maken van een afspraak!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar