Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Amsterdam Osdorp

Letselschade Amsterdam Osdorp | In Osdorp, onderdeel stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, zijn veel gevaarlijke wegen. Er gebeuren dan ook geregeld ongelukken. Helaas ook soms met letsel tot gevolg. Bent u aangereden in Amsterdam Osdorp door een auto, scooter of door de tram? Dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Osdorp helpt u bij het verhalen van deze schade. En dit doen wij kosteloos voor u.

Wilt u uw letselschade in Amsterdam Osdorp verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 of mail ons. Wilt u direct contact met een letselschade advocaat buiten kantooruren? Dat kan via onze chatfunctie waarmee u iedere dag van 8.00 uur tot 22.00 vragen kunt stellen aan onze letselschade advocaten.

Schadevergoeding bij letselschade in Osdorp

Indien u in Amsterdam Osdorp een ongeval is overkomen door toedoen van een fout van een ander, dan heeft u recht op een schadevergoeding van uw letselschade. Al uw letselschade dient daarbij vergoed te worden. Gedacht kan worden aan medische kosten, zoals het eigen risico van de zorgverzekering. Maar ook inkomensschade door arbeidsongeschiktheid maakt onderdeel uit van de schadevergoeding. Tenslotte heeft u ook recht op smartengeld, een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt na een ongeval.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Neemt u daarom altijd een ervaren en deskundige letselschade advocaat in de arm. Dan weet u zeker dat uw letselschade volledig verhaald wordt en u niet met schade blijft zitten, bijvoorbeeld in de toekomst!

Wilt u een schadevergoeding voor uw letselschade in Amsterdam Osdorp? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Osdorp. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam Osdorp

Ons kantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Of het nu om een ongeval in het verkeer of op het werk gaat, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten verhalen uw letselschade in Osdorp kosteloos voor u. Alle advocaten zijn erkende specialisten. Zij zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een echte specialist te maken heeft.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Amsterdam. Dus naast Osdorp ook in alle andere plaatsen in Amsterdam Nieuw- West, maar ook in Amsterdam- zuid, Weteringschans, Amsterdam zuid-Oost en Amsterdam- Noord.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor het kosteloos verhalen van uw letselschade.

 

 

Klachten? Lees onze interne klachtenregeling.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Brugman Letselschade

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar