Zoekt u een letselschade advocaat in Amsterdam Weteringschans?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade Amsterdam Weteringschans

Ongeval tram Amsterdam

U bent op zoek naar een letselschade advocaat op of nabij de Weteringschans van Amsterdam. Misschien omdat u op de Weteringschans in Amsterdam woont of omdat u daar een ongeval is overkomen. Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam is de specialist in heel Amsterdam als het om het verhalen van letselschade na een ongeval gaat. Bijvoorbeeld omdat u met de auto bent aangereden. Maar ook na een bedrijfsongeval, een hondenbeet of een val over een stoeptegel kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw letselschade door een ervaren en deskundige letselschade advocaat laten verhalen? Dan bent u bij ons aan juist adres. Onze letselschade advocaat op de Weteringschans helpt u graag. En dit doen wij volledig kosteloos voor u! Onze kosten verhalen wij namelijk samen met uw letselschade volledig kosteloos op de aansprakelijke partij. Bel voor al uw vragen of een afspraak bij u thuis of op onze afspraak locatie in Amsterdam 0800 278 4626 (gratis). Mailen kan uiteraard ook.

Verhalen letselschade Weteringschans

De weteringschans is een drukke straat in Amsterdam Centrum. Het is een straat waar nogal wat ongevallen gebeuren tussen auto’s, maar ook tussen auto’s en voetgangers en fietsen. Een ook ongevallen met de tram gebeuren met enige regelmaat. Schade als gevolg van een verkeersongeval in Amsterdam noemen wij letselschade als u bij het ongeval gewond bent geraakt. Bekende schadeposten zijn verlies aan verdienvermogen (omdat u minder inkomen heeft door het ongeval), en medische kosten. Maar ook kosten voor huishoudelijke hulp en verzorging vallen onder letselschade Weteringschans.

Alle letselschade dient door de aansprakelijke partij vergoed te worden. Dit is bij verkeersongevallen meestal de verzekeraar van het motorvoertuig. Dit wordt een WAM- verzekeraar genoemd. Deze verzekeraar betaalt als u letselschade op de Weteringschans. Niet alleen uw materiële schadde zoals de gemaakte kosten, maar ook het smartengeld.

Lijdt u letselschade op de Weteringschans als gevolg van een ongeval in Amsterdam en wilt u deze op de aansprakelijke partij verhalen? Bel of mailt u dan met uw letselschade advocaat Weteringschans. Onze letselschadespecialisten zorgen ervoor dat u volledig schadeloos wordt geteld. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij behandelen zowel licht als zwaar letsel. Door de ruime ervaring en hoge mate van specialisatie zijn wij in staat de meest complexe letselschadezaken te behandelen.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in Amsterdam, dus ook op en nabij de Weteringschans. En uw letselschade advocaat komt gewoon bij u thuis. Dat is wel zo prettig voor u. Samen met u zorgen wij ervoor dat al uw letselschade Weteringschans op de aansprakelijke partij verhaald wordt.

Bel 0800 278 4626 of mail ons voor hulp!

Letselschade Amsterdam

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar