Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

SVI- verzekering | Schadevergoeding letselschade

Als u bij een verkeersongeval betrokken bent geweest en een derde is aansprakelijk, heeft u recht op een schadevergoeding van uw letselschade. Een SVI- verzekering vergoed daarentegen letselschade van passagiers in de auto en de bestuurder. Schuld speelt hier geen rol, ook bij een eenzijdig ongeval of als de bestuurder een verkeersfout heeft gemaakt, betaalt de SVI- verzekering uw letselschade.Icon

U kunt de SVI- verzekering dus altijd aansprakelijk stellen bij een verkeersongeval. De meeste mensen hebben een SVI- verzekering, soms zonder dat ze het weten. Op uw polisblad vindt u of er een SVI- verzekering is afgesloten.

Letselschade claimen op SVI- verzekering

Een SVI- verzekering (schadeverzekering voor inzittenden) betaalt de schade van zowel de passagiers als de bestuurder. Alle schade van de inzittenden (en opzittenden) bij een motor) wordt vergoed, dus ook uw letselschade.

Bij het verhalen van uw letselschade heeft bij bijna alle verzekeraars recht op kosteloze rechtsbijstand. Neemt u daarom altijd een letselschade advocaat in de arm. Deze onderhandelt voor u met de SVI- verzekeraar over uw schade en zorgt dat uw letselschade voorspoedig en volledig vergoed wordt door de verzekeraar.

Brugman Letselschade Advocaten brengt geen kosten bij u in rekening. U kunt dus geheel kosteloos gebruik maken van onze rechtsbijstand. En met onze 7 afspraaklocaties zijn onze letselschadespecialisten altijd bij u in de buurt. U kunt ons bellen (0800 278 4626, gratis) of een bericht sturen. Wij gaan dan direct voor u aan het werk!

Icon

Waar bestaat uw schade uit?

Schade is heel persoonlijk. Als u in loondienst werkt dan is uw schade anders dan bij letselschade van een zelfstandig ondernemer. En bij een gezin met kinderen zijn andere schadeposten van toepassing dan bij een alleenstaande. Uw letselschade advocaat gaat daarom met u in gesprek over uw schadeposten. De volgende schadeposten zijn gebruikelijk bij letselschade:

De te vergoeden schade kan zijn:

 ✔ verlies van inkomen omdat minder of niet meer kunt (over)werken.

✔  het inschakelen van huishoudelijke hulp.

✔  de opvang van minderjarige kinderen.

✔  Inschakeling van hulp voor onderhoud in uw tuin.

✔  Het uit laten voeren van klussen in- en aan uw woning.

✔  Een studievertraging, schoolgeld en boekengeld.

✔  Pensioenschade omdat u minder pensioen kunt opbouwen

✔  Reis- en parkeerkosten

✔  Medische kosten zoals uw eigen risico en eigen bijdragen

✔  Re-integratiekosten om weer aan het werk te komen

✔  Reparatie- en vervangingskosten

✔  Kosten verbonden aan een ziekenhuisopname of opname in revalidatiecentrum

✔  Verzorgingskosten die u thuis maakt

✔  Smartengeld

✔  Alle overige kosten die u door het ongeval maakt

✔ Wettelijke rente en belastingschade

Kosteloos verhalen schade op SVI- verzekering

Maak een afspraak met uw letselschade advocaat. Dit kan bij u thuis of op 1 van de 7 afspraaklocaties van ons kantoor.  Zowel de intake als het vervolg van het verhalen van uw letselschade zijn kosteloos voor u.

Wilt u uw letselschade kosteloos verhalen op de SVI- verzekering? Vul dan het contactformulier in of bel ons gratis nummer: 0800 278 4626. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht over al uw vragen over letselschade verhalen op de SVI- verzekeraar.

Icon

Letselschade? Wij regelen het!

Na een ongeval wilt u zich richten op uw revalidatie. U zit er dan niet op te wachten zelf achter de verzekeraar aan te moeten gaan. Laat staan dat u de discussie met de verzekeraar aan wilt gaan over uw letselschade. Het is dan een prettig gevoel dat u dit kunt overlaten aan professionals. Wij zorgen dat u in alle rust kunt herstellen van het verkeersongeval. Uw letselschade advocaat doet de rest.

U maakt direct schade door het ongeval. Deze kosten schiet u vaak voor. Dit kan een flinke belasting op uw inkomen zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat u van de SVI- verzekering direct een voorschot op de totale schade ontvangt. U hoeft dan geen kosten voor te schieten.

Brugman Letselschade Advocaten brengt rust. Wij zijn snel en hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Ook zijn de meeste van onze advocaten lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten en maken wij deel uit van de Orde van Advocaten. Ons kantoor mag zelfs het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten voeren!Icon

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren partij die uw letselschade verhaalt terwijl u revalideert? Vul dan het contactformulier in of bel ons: 0800 278 4626 (gratis)

“Na een eenzijdig verkeersongeval of als de bestuurder zelf een fout heeft gemaakt kan er een beroep worden gedaan op de SVI- verzekering. Deze betaalt alle letselschade van zowel de bestuurder als alle inzittenden.”

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Advocatenkantoor Brugman

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar