In Amsterdam-West op zoek naar een ervaren letselschadespecialist?
Vraag het één van onze letselschade advocaten

Letselschade Amsterdam-West

In Amsterdam-West op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-West aan het goede adres. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het behandelen van letselschadezaken, zelfs de meest complexe zaken zijn aan de letselschade advocaten besteed. En wij zijn werkzaam in heel Amsterdam, dus ook in Amsterdam-West!

Onze letselschade advocaten in Amsterdam-West helpen u kosteloos. U maakt dus geen kosten voor onze rechtsbijstand. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade of mail ons. Wij zijn er graag voor u!

Verhalen letselschade Amsterdam-West

Het verhalen van letselschade is ingewikkeld. Kiest u daarom altijd voor een erkende letselschade advocaat(LSA) en ga niet in zee met een van de vele letselschadebureaus in Amsterdam-West. Deze ontberen veelal kennis en kunde. U bent dan dubbel slachtoffer, van het u overkomen ongeval en van uw belangenbehartiger.

De eerste stap in uw letselschadezaak is het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval. Bij een verkeersongeval in Amsterdam-West is dit de verzekeraar van het motorvoertuig dat u heeft aangereden. Bij een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk voor uw letselschade. Bent u aangevallen door een hond? Dan is de bezitter van de hond aansprakelijk en bij een val over een losliggende stoeptegel de gemeente of wegbeheerder. Wie ook aansprakelijk is, wij stellen de verantwoordelijke persoon namens u aansprakelijk!

Zodra de aansprakelijkheid erkend is, verhalen wij uw schade. Dit kan materiële schade zijn (inkomensschade, gemaakte medische kosten) en smartengeld. Daarnaast verhalen wij niet alleen de geleden schade, maar ook de nog te lijden schade, de toekomstschade. Zo weet u zeker dat ook uw toekomst gewaarborgd is.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-West

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 10 jaar een begrip in Amsterdam-West als het om het verhalen van letselschade gaat. Al honderden slachtoffers van onder meer verkeersongevallen en bedrijfsongevallen gingen u voor.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn alle advocaten lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten, de LSA. Ook is het kantoor aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet dus zeker dat u een juiste en veilige keuze maakt door ons in te schakelen. En als een van de enige in Nederland helpen wij u kosteloos. Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Uw letselschade advocaat in Amsterdam-West is Friso Brugman. Friso is een geboren Amsterdammer en zelf slachtoffer van een medische fout. Dit is de reden dat hij ervoor heeft gekozen om slachtoffers van ongevallen en medische fouten bij te staan. Daarom is het voor ons zo belangrijk om kwalitatief hoogwaardige rechtsbijstand te kunnen leveren.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam-West

Bent u in Amsterdam-West op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat die kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij verhaald? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor hulp. Zij helpen u graag!

Uw letselschade advocaat in Amsterdam-West, Friso Brugman

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar