Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade arbeidsongeval Hoorn

Woont u in de regio Hoorn en bent u het slachtoffer van een arbeidsongeval? Of is u in Hoorn een ongeval tijdens het werk overkomen? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. De meeste werkgevers zijn verzekerd voor letselschade als gevolg van een arbeidsongeval. Deze aansprakelijkheidsverzekering betaalt uw schade. Aan het betalen van uw letselschade door het arbeidsongeval in Hoorn gaan wel de nodige werkzaamheden vooraf. Wij adviseren u daarom de hulp in te schakelen van een ervaren en deskundige letselschade advocaat. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. Wij verhalen uw letselschade na een arbeidsongeval in Hoorn ook nog eens kosteloos voor u. Zo kunt u zich richten op uw herstel terwijl wij uw schade verhalen!

Wilt u een kosteloos adviesgesprek bij u thuis in Hoorn? Neem dan contact met ons op via 0229 507903 of per e-mail!

Letselschade arbeidsongeval Hoorn

Wat te doen bij letselschade door een arbeidsongeval in Hoorn? Het belangrijkste is dat u het arbeidsongeval zo spoedig mogelijk bij uw werkgever meldt. Bent u in het ziekenhuis opgenomen na het ongeval of is er sprake van blijvend letsel als gevolg van het arbeidsongeval? Dan moet uw werkgever de arbeidsinspectie inschakelen. Is dit niet het geval, zorgt u er dan voor dat u het ongeval schriftelijk aan uw werkgever kenbaar maakt. U moet op grond van de wet namelijk bewijzen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen.

U dient niet alleen aan te tonen dat u een bedrijfsongeval is overkomen. Daarnaast is het aan u om te bewijzen dat u letselschade aan het arbeidsongeval in Hoorn hebt overgehouden. Hiervoor is het van belang dat u zo snel mogelijk na het verkeersongeval onder behandeling komt van een arts.

Aansprakelijkheid werkgever bij arbeidsongeval Hoorn

Nadat u heeft aangetoond dat u tijdens het werk letsel hebt opgelopen, is de werkgever in principe aansprakelijk. Dit is alleen anders als de werkgever kan aantonen dat hij er alles aan heeft gedaan om het ongeval te voorkomen. Deze bewijslast gaat zo ver dat in werkelijkheid de werkgever in bijna alle gevallen aansprakelijk is voor uw letselschade.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat

Het verhalen van letselschade in Hoorn na een arbeidsongeval is complex. Om ervoor te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt en geen risico’s in de toekomst loopt, raden wij u aan om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Er zijn in Hoorn ook letselschadebureaus actief. Deze ontbeert het vaak aan juridische kennis. Er werken geen advocaten. Bij advocatenkantoor Brugman krijgt u echter altijd een erkende en ervaren letselschade advocaat toegewezen. En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij werken na een arbeidsongeval kosteloos voor u!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar