Bent u niet tevreden over uw lopende letselschadezaak?
Vraag een gratis second-opinion bij onze advocaten aan!

Second opinion letselschade

Bent u niet tevreden over het verloop van uw letselschadedossier? U hoort weinig van uw belangenbehartiger, u moet zelf alles aandragen en u krijgt maar geen voorschot. En als u belt is uw belangenbehartiger er niet? Indien dit voor u herkenbaar is, dan is het tijd voor een second opinion van uw lopende letselschadezaak. Bij Brugman Letselschade Advocaten doen wij dit kosteloos voor u!

Wilt u een kosteloze second opinion letselschade laten uitvoeren door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Wij voeren de second-opinion binnen 1 dag! uit en geven u een advies waarmee u verder kunt. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het laten uitvoeren van een gratis second opinion letselschade.

Gratis second opinion letselschade

Brugman Letselschade Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor  met meer dan 11 jaar ervaring in het letselschaderecht. Jaarlijks voeren wij tientallen gratis second opinion letselschade uit. Wij merken dat met name bij letselschadebureau’s en rechtsbijstandverzekeraars de kwaliteit van rechtsbijstand in letselschadezaken vaak laag is. Dit komt door deels door het grote aantal zaken dat zij verwerken. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij anders. Wij werken niet met dossiernummers maar met namen! En uw letselschade advocaat is lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Een persoonlijke aanpak en de hoogste mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand zijn dan ook waar wij voor staan!

Met 7! afspraaklocaties in Nederland zijn wij altijd dichtbij en wij voeren graag een gratis second opinion letselschade voor u uit. Dit doen wij kosteloos voor u omdat wij willen dat u de best mogelijke behandeling van uw letselschadedossier ontvangt. Als letselschadeslachtoffer heeft u het immers al moeilijk genoeg. U ontvangt van ons keurig een rapport waarin wij een plan van aanpak voorstellen. U kunt hiermee naar uw belangenbehartiger om uw zaak weer op de rit te krijgen.Icon

Wilt u liever overstappen naar een letselschade advocaat van ons kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij vragen uw dossier dan op en voeren ons plan van aanpak uit. U hoeft niks te doen, wij regelen alles voor u!

Wilt u een gratis second opinion letselschade door een gespecialiseerde letselschade advocaat? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. wij helpen u graag! Met 7! afspraaklocaties zijn wij ook altijd in de buurt!

Hoe gaat de gratis second opinion letselschade in zijn werk?

Voor het laten uitvoeren van de gratis second-opinion letselschade neemt een van onze LSA- advocaten contact met u op. Deze neemt met u de behandeling van uw letselschadedossier door aan de hand van een aantal vragen. Op basis hiervan weten wij in welke fase uw letselschadedossier zich bevindt. Dit gesprek, dat telefonisch of op ons kantoor kan plaatsvinden (eventueel ook bij u thuis!) duurt ongeveer een half uur. Soms heeft de letselschade advocaat nog aanvullende informatie nodig, bijvoorbeeld brieven die u van uw belangenbehartiger heeft ontvangen.

Na de intake voert uw letselschade advocaat de gratis second-opinion letselschade uit. Daarbij onderzoekt hij of alle medische informatie wel compleet is, u voldoende behandeladviezen heeft gekregen, maakt hij of zij een schadestaat op en onderzoekt of alle schade tot op heden wel voldaan is. U krijgt van zijn onderzoek een rapport met daarin een plan van aanpak. Na de uitvoering hiervan weet u gegarandeerd dat u letselschadezaak weer helemaal op de rit staat!

Hoe verder na de gratis second opinion letselschade

Met het plan van aanpak kunt u in gesprek gaan met uw huidige belangenbehartiger. Indien deze echter niet voldoende kennis heeft over het letselschaderecht of u het vertrouwen kwijt bent, dan bieden wij u ook aan uw dossier kosteloos over te nemen. Wij voeren het plan van aanpak dan voor u uit. Onze rechtsbijstand is ook in het vervolg kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over kosten.

Icon

Laat nu uw gratis second opinion letselschade uitvoeren en u heeft binnen 24 uur een rapport met plan van aanpak in uw mailbox of brievenbus. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar