Is uw naaste overleden als gevolg van een ongeval?
Vraag het onze overlijdensschade advocaten

Advies bij overlijden na ongeval

Indien uw naaste bij een ongeval is omgekomen, dan heeft dit naast het grote gemis ook financiële gevolgen. Wellicht komt er een levensverzekering tot uitkering, maar in veel gevallen is uw inkomen opeens veel minder of zelfs weg. En wie betaalt de kosten voor de begrafenis? Soms is de uitvaartverzekering namelijk niet voldoende om alle kosten te dekken. U blijft dan met onbetaalde rekeningen zitten of heeft uw spaargeld hiervoor moeten aanspreken.

Verhalen van overlijdensschade

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij geruime ervaring in het verhalen van overlijdensschade. Wij hebben op al uw vragen een passend antwoord. En wij helpen u graag. Maakt u daarom gerust eens een vrijblijvende afspraak met één van onze advocaten. U weet dan precies waar u aan toe bent en waar u recht op heeft.

Wilt u uw schade door een van onze gespecialiseerde advocaten laten verhalen? Dat doen wij natuurlijk graag voor u. En in de meeste gevallen doen wij dit ook nog eens volledig kosteloos. Zowel uw schade als de kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Wilt u advies bij overlijden na ongeval? Bel voor uw vragen of een vrijblijvend adviesgesprek met Friso Brugman of Steven Polak. Wij zijn er voor u als u ons het hardst nodig heeft!

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar